Jesteś w stanie napisać co Cię w tym odrzuca/ odpycha?Ja osobiście nie uznaję seksu międzyrasowego, nie była bym w stanie się przełamać.
Jesteś w stanie napisać co Cię w tym odrzuca/ odpycha?Ja osobiście nie uznaję seksu międzyrasowego, nie była bym w stanie się przełamać.
Mądrość nabiera się z wiekiem dzieciaku. Najpierw prowokujesz, a jak stajesz przed faktem to uciekasz, beczysz w kącie i zasłaniasz się jakimiś randamowymi ludźmi czy jak to tam zwiesz. Ja jestem realna i prawdziwa i nie mam nic do ukrycia przed Tobą. Skoro jednak nie chcesz konfrontacji to nie będę już pisać do Ciebie bo szkoda mi prądu. Kataryna miała rację by dać sobie spokój.Ja pierdolę, ty tak serio?
Jakiś randomowy człowiek z neta chce się spotkać a ja nie mam rozumu i panikuję, bo wydaje mi się to pojebanym pomysłem?
Kiedy nieznana, randomowa osoba z neta napisze do ciebie, że przyjedzie na kawę to się spotykasz z każdym?
Mądra ty jesteś? (pytanie retoryczne - nie trzeba na nie odpowiadać).
Nie wiem co mnie w tym odpycha, tak jak innych to tak po prostu kręci tak mnie odrzuca. Zwykły kontakt z ludźmi innych ras mi nie przeszkadza, ale jak sobie pomyślę o jakimkolwiek fizycznym kontakcie, to czuję obrzydzenie i niechęć.Jesteś w stanie napisać co Cię w tym odrzuca/ odpycha?
Nie wiesz co czynisz.... jak pisałam, że wizja seksu z czarnymi mnie brzydzi to jechali po mnie przez 19 stron tego wątku....Nie wiem co mnie w tym odpycha, tak jak innych to tak po prostu kręci tak mnie odrzuca. Zwykły kontakt z ludźmi innych ras mi nie przeszkadza, ale jak sobie pomyślę o jakimkolwiek fizycznym kontakcie, to czuję obrzydzenie i niechęć.
Dokładnie tak!W dodatku w naturze nie powinno się krzyżować ras, bo wiąże się to często z negatywnymi konsekwencjami.
Nieprawda, można być starym i głupim i takim też umrzeć. Doświadczenie można zdobywać z wiekiem, mądrość to zupełnie coś innego, ale jestem przekonana, że pomimo wieku nie zrozumiesz.Mądrość nabiera się z wiekiem dzieciaku.
Naprawdę nie interesuje mnie to.Ja jestem realna i prawdziwa i nie mam nic do ukrycia przed Tobą.
Dziękuję bardzo!nie będę już pisać do Ciebie bo szkoda mi prądu.
Posłuchaj jej rady.Kataryna miała rację by dać sobie spokój.
Mądrego warto posłuchaćNieprawda, można być starym i głupim i takim też umrzeć. Doświadczenie można zdobywać z wiekiem, mądrość to zupełnie coś innego, ale jestem przekonana, że pomimo wieku nie zrozumiesz.
Naprawdę nie interesuje mnie to.
Dziękuję bardzo!
Posłuchaj jej rady.
Nie wiesz co czynisz.... jak pisałam, że wizja seksu z czarnymi mnie brzydzi to jechali po mnie przez 19 stron tego wątku....
Nie chce już dyskutować z osobistymi preferencjami i używanym językiem, bo czuję, że będzie podobnie jak z Magią. To do niczego nie prowadzi.Nie wiem co mnie w tym odpycha, tak jak innych to tak po prostu kręci tak mnie odrzuca. Zwykły kontakt z ludźmi innych ras mi nie przeszkadza, ale jak sobie pomyślę o jakimkolwiek fizycznym kontakcie, to czuję obrzydzenie i niechęć.
Co masz na myśli? Jakie negatywne konsekwencje i dla kogo?W dodatku w naturze nie powinno się krzyżować ras, bo wiąże się to często z negatywnymi konsekwencjami.
Ja Cię rozumiem mnie analogicznie brzydzi wizja seksu z murzynkąNie wiesz co czynisz.... jak pisałam, że wizja seksu z czarnymi mnie brzydzi to jechali po mnie przez 19 stron tego wątku....
Dokładnie tak!
Umiem się zachować, ale tylko do momentu kiedy ktoś mi nie wciska na siłę swoich poglądów. Z tego co zauważyłam to fanki murzynów się strasznie burzyły jak ktoś miał inne zdanie niż one. @Magia2000 może i ma czasem kontrowersyjne komentarze, ale to nie oznacza, że za jej zdanie można po niej jechać.Nie chce już dyskutować z osobistymi preferencjami i używanym językiem, bo czuję, że będzie podobnie jak z Magią. To do niczego nie prowadzi.
A no chociażby to:Co masz na myśli? Jakie negatywne konsekwencje i dla kogo?
Nikt na siłe nie przekona Cię do czegoś, czego nie lubisz robić. To oczywisteUmiem się zachować, ale tylko do momentu kiedy ktoś mi nie wciska na siłę swoich poglądów.
Wierz mi, że same były mocno atakowane. Nie dojdziemy chyba kto zaczął. Akcja niestety uruchamia reakcję.Z tego co zauważyłam to fanki murzynów się strasznie burzyły jak ktoś miał inne zdanie niż one.
Niestety jej język jest wg mnie obraźliwy w tej kwestii i graniczy z rasistowskim. Trudno dawać na to przyzwolenie.@Magia2000 może i ma czasem kontrowersyjne komentarze, ale to nie oznacza, że za jej zdanie można po niej jechać.
To ciekawe. A skąd masz takie informacje?A no chociażby to:
1. Krzyżowanie ras może prowadzić do pojawienia się nowych chorób genetycznych lub pogorszenia zdrowia potomstwa.
2. Krzyżowanie ras może prowadzić do zmniejszenia puli genetycznej w danej populacji.
3. W przypadku krzyżowania ras, wcześniejsza selekcja genetyczna w danej rasie może zostać "zresetowana".
4. Krzyżowanie ras prowadzi do mieszania się genów, co może z czasem prowadzić do utraty charakterystycznych cech danego gatunku.
Też tak słyszałem, że dziecko mieszanej rasy z automatu ma organizm mocniejszy, przystosowany do zwalczania większej ilości chorób, gdzieś dawno temu nawet czytałem o jakiś badaniach w USA dzieci z rodzin mieszanych, podobno rodziły się zdrowsze i z mniejszą ilością chorób genetycznychNikt na siłe nie przekona Cię do czegoś, czego nie lubisz robić. To oczywiste
Wierz mi, że same były mocno atakowane. Nie dojdziemy chyba kto zaczął. Akcja niestety uruchamia reakcję.
Niestety jej język jest wg mnie obraźliwy w tej kwestii i graniczy z rasistowskim. Trudno dawać na to przyzwolenie.
To ciekawe. A skąd masz takie informacje?
Zawsze słyszałem o tym, że krzyżowanie genów raczej wzmacnia populację i rodzą się zdrowsze i silniejsze dzieci np. tzw. Mulaci.
Przekonać zawsze kogoś do czegoś można ale merytoryczną wymianą poglądów, a nie atakowaniem i złoszczeniem się, że ktoś ma inne poglądy niż my.Nikt na siłe nie przekona Cię do czegoś, czego nie lubisz robić. To oczywiste
Być może, detektywem nie jestem i nie zamierzam tego analizować.Wierz mi, że same były mocno atakowane. Nie dojdziemy chyba kto zaczął. Akcja niestety uruchamia reakcję.
Pozostawię dla siebie co myślę na ten temat.Niestety jej język jest wg mnie obraźliwy w tej kwestii i graniczy z rasistowskim. Trudno dawać na to przyzwolenie.
Z internetu, wystarczy sobie wpisać jakie są negatywne skutki krzyżowania ras. Tylko proszę się nie spruć, że wyskakuje coś o zwierzętach. Ludzie to też zwierzęta.To ciekawe. A skąd masz takie informacje?
Zawsze słyszałem o tym, że krzyżowanie genów raczej wzmacnia populację i rodzą się zdrowsze i silniejsze dzieci np. tzw. Mulaci.
Ajajaj, ostrożnie. Tutaj nie chwytają czarnego humoru.Trzeba łysych pokryć papą a czarnych asfaltem
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Seks faceta z facetem . | Seks | 5 | |
M | Seks Warszawa | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Lizanie cipki vs seks | Seks | 56 | |
M | Seks w samochodzie | Seks | 30 | |
H | Skąd nagła ochota na seks | Seks | 7 |