• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Monsz

Seks Praktykant
Zbudowany został przez zbrodniczy system oparty o kolonializm. Oczywiście obecnie wszyscy starają się unikać tematu, ale zamiatanie pod dywan nic nie daje, wręcz problem narasta. Stąd mamy takie antyludzkie postawy w naszym społeczeństwie.
No tak, Polska wiedzie prym wsrod kolonialnych ciermiezcow... 🤔
Gdy skonczyl sie apartheid przez dziesieciolecia byl spokuj ale teraz wajcha zostala przestawiona w druga strone i takie ruchy jak BLM robia bardzo zla robote, bo okazuje sie, ze czarni sa nie mniej rasistowscy niz biali czy zolci (polecam poczytac nieco o podejsciu Japonczykow czy Chinczykow do innych ras).

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Sama mieszkam na wsi więc wiem jacy ludzie są. Jeżeli pozwolimy na to aby to ksenofoby i rasiści decydowali o tym z kim możemy się kochać to pozwolimy im wygrać. A ja tego nie chcę.
Co to za wolność jak kobieta ma się bać swoich emocji.
Taki mamy klimat na wiosce.🙋 Choć i w mieście takim jak Poznań, pojawienie się z czarnoskórym, też wywołuje emocje i to wcale nie pozytywne. Szkoda że tak zbudowany jest ten świat.
Tak samo jest z pedofilią wśród księży...

K

Kataryna

Guest
No tak, Polska wiedzie prym wsrod kolonialnych ciermiezcow... 🤔
Gdy skonczyl sie apartheid przez dziesieciolecia byl spokuj ale teraz wajcha zostala przestawiona w druga strone i takie ruchy jak BLM robia bardzo zla robote, bo okazuje sie, ze czarni sa nie mniej rasistowscy niz biali czy zolci (polecam poczytac nieco o podejsciu Japonczykow czy Chinczykow do innych ras).
Mamy zupełnie inny punkt widzenia.

Kobieta

Anka 75

Nowicjusz
Właśnie , właśnie nie generalizujmy bo są faceci na tym forum z którymi można podyskutować.
Można, ale
No odniosłem się do twojej wypowiedzi. Już kilka razy pisałaś ,też do mnie, w taki sposób jakbym był jednym z tych złych białych panów.
Po prostu, uważaj na to co sama piszesz.
Piszę co myślę. A co do złych, to Ty się nie zaliczasz. 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
To że Polska nie była krajem który kolonizował to nie oznacza że obecnie jesteśmy wolni od takich postaw, od takiego sposobu myślenia , jaki prezentowali europejczycy.
Może rasizm wynika też z rywalizacji i frustracji. Zawsze w przyrodzie chodziło o walkę samców o samicę. Myślenie było takie...."My biali vs oni czarni.....I do tego nasze białe kobiety wybierają ich, obcych"
Biała kobieta odrzuca białego i wybiera obcego. To powoduje, że biały facet czuje się sfrustrowany, wykastrowany, gorszy no i w swojej obronie stosuje kamuflarz w postaci rasizmu, okazując rywalowi lekceważenie, za którym leży tak naprawdę poczucie niższości.

Nie widziałem wielu związków białego z czarną kobietą. Ciekawi mnie, jak czarni podchodzą do takich związków i czy sami są tolerancyjni.

K

Kataryna

Guest
Może rasizm wynika też z rywalizacji i frustracji. Zawsze w przyrodzie chodziło o walkę samców o samicę. Myślenie było takie...."My biali vs oni czarni.....I do tego nasze białe kobiety wybierają ich, obcych"
Biała kobieta odrzuca białego i wybiera obcego. To powoduje, że biały facet czuje się sfrustrowany, wykastrowany, gorszy no i w swojej obronie stosuje kamuflarz w postaci rasizmu, okazując rywalowi lekceważenie, za którym leży tak naprawdę poczucie niższości.

Nie widziałem wielu związków białego z czarną kobietą. Ciekawi mnie, jak czarni podchodzą do takich związków i czy sami są tolerancyjni.
Genezą rasizmu są kompleksy. Kiedyś okaleczano przyrodzenia czarnoskórych niewolników , skąd taka praktyka ano z zazdrości.

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
TZN? Rozwiń proszę.
Nie wiem. Bawię się myślami.
Mamy 2 zwaśnione grupy tj.białych i czarnych samców- i trzecią grupę, która stoi między nimi- kobiety.
Co można zrobić w takiej sytuacji? Można się przyglądać z boku, jak samce o nich walczą, bo to może być nawet podniecające, a można próbować łagodzić konflikt.

Kobieta

Magia2000

Seks Praktykant
Nie rozumiem rasistowskiego podejścia, że czarny gorszy... ale podejście "czarny lepszy" też jest rasistowskie.
Laski z gatunku "tylko z czarnym" wywołują delikatny uśmiech na mojej twarzy... często gardzą one białymi i czują się.... hmm lepsze, wyjątkowe bo oni z czarnymi się zadają.
Rozumiem, jak poznasz czarnoskórego, coś zaiskrzy, zakochacie się, albo zwykły pociąg poczujecie, to ok, kolor skóry nie ma znaczenia. Ale takie założenie z góry, że będę tylko z czarnymi i będę szukała wyłącznie czarnych jest... debilne?

Myślę, że na czarnym lądzie jest wielu facetów chętnych przyjechać do Europy, jeśli poza wizą dasz mu też dupy będzie wniebowzięty, więc jeśli macie takie fantazje drogie panie, to możliwości stoją otworem, albo nawet dwoma otworami :D

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Nie rozumiem rasistowskiego podejścia, że czarny gorszy... ale podejście "czarny lepszy" też jest rasistowskie.
Laski z gatunku "tylko z czarnym" wywołują delikatny uśmiech na mojej twarzy... często gardzą one białymi i czują się.... hmm lepsze, wyjątkowe bo oni z czarnymi się zadają.
Rozumiem, jak poznasz czarnoskórego, coś zaiskrzy, zakochacie się, albo zwykły pociąg poczujecie, to ok, kolor skóry nie ma znaczenia. Ale takie założenie z góry, że będę tylko z czarnymi i będę szukała wyłącznie czarnych jest... debilne?

Myślę, że na czarnym lądzie jest wielu facetów chętnych przyjechać do Europy, jeśli poza wizą dasz mu też dupy będzie wniebowzięty, więc jeśli macie takie fantazje drogie panie, to możliwości stoją otworem, albo nawet dwoma otworami :D
Nie zgodzę się.
To, że komuś podobają się czarni, a nie biali to nie rasizm, tylko preferencje.

To, że mi nie podoba się większość czarnych kobiet, to nie oznacza, że jestem rasistą.
Bo niby co miałbym zrobić? Przespać się z 10-oma by udowodnić, że jestem tolerancyjny?

K

Kataryna

Guest
Nie wiem. Bawię się myślami.
Mamy 2 zwaśnione grupy tj.białych i czarnych samców- i trzecią grupę, która stoi między nimi- kobiety.
Co można zrobić w takiej sytuacji? Można się przyglądać z boku, jak samce o nich walczą, bo to może być nawet podniecające, a można próbować łagodzić konflikt.
Ale o to chodzi, dyskusja na tym polega, ja też pewnych spraw nie dostrzegam.
Wydaję mi się że ja należę do grupy łagodzącej konflikt.

Kobieta

Magia2000

Seks Praktykant
Bo niby co miałbym zrobić? Przespać się z 10-oma by udowodnić, że jestem tolerancyjny?
Co oznacza tolerancja? Sama tolerancja w sensie rasy w definicji zawiera rasizm.
Coś Ci się nie podoba, ale nie zwalczasz tego tylko (właśnie) tolerujesz.
Ja na przykład nie lubię kotów, ale toleruję je... być tolerancyjnym znaczy stricte nie być miłośnikiem, zwolennikiem, czasem nawet być przeciwnikiem ale akceptować.