• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks singielek

Jak radzisz sobie bez regularnego seksu ze stałym partnerem?

• 1. Masturbuje się

• 2. Wchodzę w relację Friends with benefits

• 3 Wchodzę w jednorazowe przelotne relacje typu ONS

• 4.Chodzę do męskiej prostytutki

• 5. W ogóle nie myślę o seksie i zajmuje się innymi sprawami

Wyniki ankiety widoczne po oddaniu głosu.
Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
A kto powiedział, że nie ma miejsca? Ja tylko stwierdziłem fakt. Czasami może ktoś chce psychoanalizy swojego zachowania, może nawet facet w rajstopach 😉 Ale z całym szacunkiem, jeżeli potrzebowałbym tego nie wybrałbym w tym celu forum erotycznego.
Piszesz tu dla kogoś lub pod kogoś i to, co się komuś podoba, czy to, co tobie sprawia przyjemność?
Ja akurat lubię się bawić w domorosłego psychologa. Staram się tłumaczyć skąd wzięła się moja interpretacja czyjegoś zachowania lub zjawiska. Czemu niby to coś złego?

Kobieta

Zalotka

Erotoman
A czy ja gdzieś napisałem że rozmawiam o wszystkim tylko z partnerką? Życie nie sprowadza się do seksu. To sfera intymna związku. Nikogo tam nie wpuszczam. Na inne życiowe tematy rozmawiam z różnymi osobami.
Masz jakiś brak pamięci krótkotrwałej?

„Ciekawi mnie to, bo ja bedąc w zwiazku raczej bym uprawiał seks lub gadał o nim z partnerka, a nie na forum. Nie miałbym na to czasu też.”

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Masz jakiś brak pamięci krótkotrwałej?

„Ciekawi mnie to, bo ja bedąc w zwiazku raczej bym uprawiał seks lub gadał o nim z partnerka, a nie na forum. Nie miałbym na to czasu też.”
Co ci się nie zgadza?
O seksie , będąc w związku, gadałbym z partnerką, a że nie jestem w związku, to gadam tu.
Czego nie rozumiesz?

Ty wiesz w ogóle, że nie powinno się denerwować starszych panów, sikso? 🤪