• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks singielek

Jak radzisz sobie bez regularnego seksu ze stałym partnerem?

• 1. Masturbuje się

• 2. Wchodzę w relację Friends with benefits

• 3 Wchodzę w jednorazowe przelotne relacje typu ONS

• 4.Chodzę do męskiej prostytutki

• 5. W ogóle nie myślę o seksie i zajmuje się innymi sprawami

Wyniki ankiety widoczne po oddaniu głosu.
Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Sprytnie, to tzw. efekt okazji, gdzie ograniczenia czasowe i dostępności sprawiają, że klienci czują presję zakupu, nawet jeśli wcześniej nie planowali kupować danego produktu 😝
No i widzisz...Kolega nie dość że fajny i sympatyczny, to jeszcze przedsiębiorczy 😉 To co....Trochę nas bardziej polubiłaś już? 😁😉

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
To też ciekawe. A mogę wiedzieć po co tak wszystkich w to wtajemniczasz?
A dlaczego nie? Nie mam nic do ukrycia. Znajomi i rodzina uwielbiają przypowieści o ciekawych fetyszach, którymi chętnie dzielę się na wszystkich imprezach od kilkunastu lat.
Jestem wychowana tak, że seks to coś normalnego, naturalnego. Dlatego chętnie poruszam te tematy w towarzystwie.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
I jeszcze narobiło się domorosłych psychologów, którzy tutaj uskuteczniają swoje rozkminy 😜
Moim zdaniem skoro jest miejsce dla facetów w rajstopach, to czemu ma nie być miejsca dla domorosłych psychologów, którzy lubią sex? Są dziwkarze, narcyzi wklejający gdzie się da swojego penisa, amatorzy walenia na kamerce, seks-narkomani, oni wszyscy lubią seks, dlaczego domorośli psycholodzy mają być gorsi, nie rozumiem? To jest forum o seksie i tak naprawdę każdy dorosły ma tu prawo wstępu i wypowiadania się.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
I jeszcze narobiło się domorosłych psychologów, którzy tutaj uskuteczniają swoje rozkminy 😜
Ok. Biorę to na siebie i wytłumaczę. Tak, jestem domorosłym psychologiem.
Skończyłem studia humanistyczne, a psychologią się interesuję.
To, co tu czasem piszę jest wynikiem tego mojego zainteresowania.
Podaję raczej hipotezy, a nie tezy. Nie uzurpuję sobie prawa do prawdy, choć czasem to, co piszę, może tak wybrzmiewać.
Mam raczej nadzieję, że to, co piszę zainspiruje kogoś do samodzielnego poszukiwania własnej prawdy o świecie i ludziach. Nie bierzcie nigdy tego, co piszę, zbyt serio do siebie, a z dystansem. Czasem prowokuję do refleksji o innych ludziach, relacjach między nimi , a także autorefleksji.

Mężczyzna

Roger430

Seks Praktykant
Ok. To co ty tu robisz na forum jeśli już nie jesteś singielką? Pytam na serio bez żadnych uszczypliwości.
Ciekawi mnie to, bo ja bedąc w zwiazku raczej bym uprawiał seks lub gadał o nim z partnerka, a nie na forum. Nie miałbym na to czasu też.
Tobie się wydaje, że jak ktoś jest w związku to już nie ma na nic czasu? Albo ciągle uprawia seks i o nim rozmawia z partnerem? 🤣

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Tobie się wydaje, że jak ktoś jest w związku to już nie ma na nic czasu? Albo ciągle uprawia seks i o nim rozmawia z partnerem? 🤣
Chodzi mi o przesyt. Seks powinno się uprawiać z partnerem i z nim o tym gadać. To wg mnie powinno wystarczyć jeśli pożycie seksualne jest satysfakcjonujące. Nie widzę potrzeby robić tego z innymi, ale to ja. To moje zdanie. Jak dla kogoś to mało, to wg mnie, ma bardzo duże libido i jest zwykłym erotomanem/-nką. Ot co. 🤪🤪😝😁😉 To moje zdanie.

Mężczyzna

Roger430

Seks Praktykant
Chodzi mi o przesyt. Seks powinno się uprawiać z partnerem i z nim o tym gadać. To wg mnie powinno wystarczyć jeśli pożycie seksualne jest satysfakcjonujące. Nie widzę potrzeby robić tego z innymi, ale to ja. To moje zdanie. Jak dla kogoś to mało, to wg mnie, ma bardzo duże libido i jest zwykłym erotomanem/-nką. Ot co. 🤪🤪😝😁😉 To moje zdanie.
Malo wiesz o życiu pisząc takie posty.

Kobieta

małami09

Podrywacz
Chodzi mi o przesyt. Seks powinno się uprawiać z partnerem i z nim o tym gadać. To wg mnie powinno wystarczyć jeśli pożycie seksualne jest satysfakcjonujące.
Co innego uprawiać seks, co innego o nim gadać. Ludzie godzinami mogą rozmawiać o tym, jakie kuchnie lubią, o dobrych przepisach, etc, a przecież potrzeba seksu jest taką samą potrzebą fizjologiczną.
Nie widzę potrzeby robić tego z innymi, ale to ja. To moje zdanie. Jak dla kogoś to mało, to wg mnie, ma bardzo duże libido i jest zwykłym erotomanem/-nką. Ot co. 🤪🤪😝😁😉 To moje zdanie.
Co ma piernik do wiatraka? Duże libido =/= bycie erotomanem, a już totalnie duże libido nie ma nic wspólnego z poruszaniem tematu seksu, nawet częstym.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Malo wiesz o życiu pisząc takie posty.
Nie chciałem tu nikogo obrażać tymi stwierdzeniami.
Z jakiegoś powodu każdy z nas znalazł się tu i tu się udziela...akurat na takim forum....o seksie. To nie forum o polityce, rodzinie, czy zwierzakach domowych. Na innych forach przecież chyba też można rozmawiać, na takiej samej zasadzie co tu i poznawać ludzi.
Jednak piszemy na tym forum głównie o seksie. Temu się nie da zaprzeczyć.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Co innego uprawiać seks, co innego o nim gadać. Ludzie godzinami mogą rozmawiać o tym, jakie kuchnie lubią, o dobrych przepisach, etc, a przecież potrzeba seksu jest taką samą potrzebą fizjologiczną.
A jak zwykle rozladowujesz potrzebę fizjologiczną? Poprzez gadanie o niej, czy poprzez działanie?
Co ma piernik do wiatraka? Duże libido =/= bycie erotomanem, a już totalnie duże libido nie ma nic wspólnego z poruszaniem tematu seksu, nawet częstym.
Częste poruszanie takich tematów może być objawem dużego libido i erotomanii. O to mi chodziło. Podkreślam.. Może być.