To nie boli a wkurzaAle podobno sex jest wtedy dobrym lekarstwem na ból.
To nie boli a wkurzaAle podobno sex jest wtedy dobrym lekarstwem na ból.
Wszystko zależy od predyspozycji. Jedna kobieta ma słabe krwawienie prze 2-3 dni a druga męczy się w bólach przez tydzień.Sorki nie mam okresu więc nie wiem a słyszałem że to boli Ale widzę byłem w błędzie;p
W sumie masz rację I się czegoś nowego dowiedziałem;pWszystko zależy od predyspozycji. Jedna kobieta ma słabe krwawienie prze 2-3 dni a druga męczy się w bólach przez tydzień.
Tu nie ma normy. No i tolerancja bólu.
I tu się zgadzam dzięki temu nie ma nudy ale fakt faktem sex wtedy raczej odpadaNikt nie jest sztampowy. I to jest fajne
Bo sie wam facetom upiekło w tej kwestii, jak i w wielu innych zreszta tez.. Okresu nie, ciazy nie, akrylu tez nie, ani prostownicy, ani regulacji brwi, ani depilatora albo wosku, ani nic w ogoleSorki nie mam okresu
Taaa. Się tłumaczycie, że musicie się golić na dziobieHa ha coś w tym jest. Słyszałem kiedyś takie stwierdzenie że okres to cena za wielokrotny orgazm ;p
Nie zawsze się trzeba tam golić na szczęście broda w modzie ostatnio ;pTaaa. Się tłumaczycie, że musicie się golić na dziobie
Osobiście nie lubię zarostu na męskiej twarzy. Mam wrazliwa skórę i te otarcia....Nie zawsze się trzeba tam golić na szczęście broda w modzie ostatnio ;p
Uprawiacie seks podczas okresu? Czy czujecie różnicę w doznaniach (głównie kobiety)? Jak radzicie sobie z higieną podczas współżycia?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Seks podczas choroby | Seks | 3 | |
H | Seks podczas snu | Seks | 19 | |
M | Niebezpieczny seks obawa | Porady seksualne | 2 | |
Ł | Seks w nietypowych miejscach | Seks | 16 | |
B | Białystok chcę się spotkać na seks z kobietą. Białystok | Seks | 0 |