• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks podczas okresu

Kobieta

Rikke

Dominujący
Sorki nie mam okresu
Bo sie wam facetom upiekło w tej kwestii, jak i w wielu innych zreszta tez..:cautious: Okresu nie, ciazy nie, akrylu tez nie, ani prostownicy, ani regulacji brwi, ani depilatora albo wosku, ani nic w ogole:rolleyes:
Tylko portki wciagnac na zad, wytrzepac koszulke, sprejem pod pache i zrobiony. I jeszcze sie głupio pyta "kochanie, a czego tak długo??":rolleyes: 😂

Kobieta

kaami

Podrywacz
Uprawiacie seks podczas okresu? Czy czujecie różnicę w doznaniach (głównie kobiety)? Jak radzicie sobie z higieną podczas współżycia?

Różnica w doznaniach jest ogromna ;) ja osobiście uwielbiam, nawet trochę ostrzej, czuję się wtedy spełniona. :) Jeżeli mam chęć na oral to obowiązkowo tampon, partner nie ma z tym żadnego problemu.

Kogucik69

Biegły Uwodziciel
Najgorszy jest zapach krwi i skrzepy na jajkach 😀 reszta ujdzie w tłumie. Najlepiej robić to w wannie lub pod prysznicem, aby nie pobrudzić krwią niczego prócz siebie :)

Whiterabbit93

Nowicjusz
Co to za marynarz który po morzu czerwonym nie pływał 😁 a tak na serio to mi to nie przeszkadza, ręcznik pod tyłek żeby pościeli nie usyfic i jest ok. Tylko minetke którą uwielbiam robić trzeba sobie odpuścić. No i obowiązkowo kąpiel po wszystkim bo czerwony penis od krwi nie wygląda zbyt przyjemnie 😅

taki_on

Nowicjusz
Kiedyś byłem z dziewczyną, której żaden okres nie przeszkadzał. Tampon wyjeżdżał, a ja wjeżdżałem. Absolutnie nic nie mogło nas postrzymac. Taka chuć. A krew na penisie była jak na mieczu wojownika - dowód spełnienia misji.

Mężczyzna

PiotrPZN

Cichy Podglądacz
i osobiście nie przeszkadza okres u partnerki. Choć wtedy niestety oral odpada, a szkoda, bo lubię zrobić kobiecie dobrze językiem

trybel1

Biegły Uwodziciel
Z żoną nie ma problemu , zdażało mi się. Jej cipka jest wtedy taka rozpulchniona w środku i bardzej sucha , bo normalnie śluz jest bardziej śliski