Ja moją żonę poznałem na portalu randkowym, ale to było dawno i od tego czasu takie witryny upadły pod względem nazwijmy to jakości...
JaA co rozumiesz pod pojęciem "normalna osoba"?
Czyli? Oprócz dwie ręce, dwie nogi i jedna głowa.
Jaka jest różnica ? Po prostu tutaj jest to emitowane z nadajnika radiowego, który dociera do osób też takich które nie korzystają z tego typu aplikacji w sieci lub w ogóle nie mają internetu bo im to nie potrzebne lub nie chcą za to płacić, oraz jest podawany numer telefonu na antenie, więc masz możliwość bezpośredniego kontaktu z tą osobą, jeśli oczywiście odbierze. Ogólnie to ci powiem że te 14 lat temu, to można było bez większego problemu poznać ciekawe osoby za równo drogą radiową, jak i na portalach randkowych. Ale teraz to internet popsuł w znacznej części relacje międzyludzkie i ludzie się izolują. Nawet osoby które znasz od dziecka nie mogą za dużo czasu wygospodarować, żeby się spotkać bo każdy jest zabiegany i goni za swoimi sprawami.Ok!
Ale wytlumacz mi jak chłopu na rowie, jaka jest różnica miedzy randka z radiowej stacji a tym samym z zawodowych internetowych swatek?
hmmm, jeśli w ogóle odbierze... a jak wysokości jest płatne wybranie owego numeru telefonuJaka jest różnica ? Po prostu tutaj jest to emitowane z nadajnika radiowego, który dociera do osób też takich które nie korzystają z tego typu aplikacji w sieci lub w ogóle nie mają internetu bo im to nie potrzebne lub nie chcą za to płacić, oraz jest podawany numer telefonu na antenie, więc masz możliwość bezpośredniego kontaktu z tą osobą, jeśli oczywiście odbierze.
E tam, ludzie nie izolują się, ludzie maja w 4 literach idiotyczne obietnice płynące z debilnych reklam, bo za każdą z nich kryje się przekręt.Ogólnie to ci powiem że te 14 lat temu, to można było bez większego problemu poznać ciekawe osoby za równo drogą radiową, jak i na portalach randkowych. Ale teraz to internet popsuł w znacznej części relacje międzyludzkie i ludzie się izolują. Nawet osoby które znasz od dziecka nie mogą za dużo czasu wygospodarować, żeby się spotkać bo każdy jest zabiegany i goni za swoimi sprawami.
Sorka że dopiero teraz odpisuję, ale nie mam po prostu czasu. Musiałeś coś zawsze odwalić że osoby nie chciały się spotkać. Ja jak latem robiłem trasy rowerowe z kolegami. To dziewczyny miały pretensje że nic nie powiedziałem że będę w okolicy. Teraz ogarniam dwa swoje kanały na YT to nie mam zbytnio czasu na randki, bo mi po prostu szkoda czasu. Wolę skończyć jedno i dopiero się zabrać za drugie. Do wiosny mi się pewnie z tym zejdzie. A do internetu nie zaglądam w ogóle ewentualnie tylko techniczne informacje wymieniam jak coś potrzebuje na szybko.hmmm, jeśli w ogóle odbierze... a jak wysokości jest płatne wybranie owego numeru telefonu
I ile kosztuje minuta połączenia?
E tam, ludzie nie izolują się, ludzie maja w 4 literach idiotyczne obietnice płynące z debilnych reklam, bo za każdą z nich kryje się przekręt.
I maja racje.
Wtapiają tylko ci poniżej 70 IQ.
Tak wiem o czym mówisz, teraz to rodzina potrafi koło nosa zrobić, a czego się spodziewać po obcych osobach. Ja nie ufam, praktycznie nikomu tak do końca.To co musiałem odwalić, lub nie musiałem jest moja prywatna sprawa! I nic Tobie do tego!
Rozumiesz mnie?
W randkach szukam uczciwości!
Kapujesz o czym mowie?
W obecnej sytuacji to nie ma co narażać zdrowia, nie życzę ci żebyś Covida podłapał. Dwa tygodnie leżę w łóżku i nie mam siły na nic. Choć od zawsze unikałem tłoku i sam się nie zaraziłem to mama z pracy przyniosła.Mysle, ze bez nudów mógłbyś poznać na SF.