• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Randkowanie w związku

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Koniec końców nie ma znaczenia, czy to zawsze ta sama knajpa, czy za każdym razem inna, i czy to w ogóle jest knajpa. Istotne jest to, że to jest zawsze ta sama osoba - i że to właśnie ta osoba, a nie żadna inna. Całą resztę scenariusza czy scenografii można wymienić, ale tej jednej postaci nie, bo jest najważniejsza.
Masz tu dużo racji, ale ja podobnie jak dziewczyny, wolałabym aby to jednak nie była zawsze ta sama knajpa. Niby to nie jest jakieś znaczące, ale cholera, z jakichś powodów jednak jest.

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Myślę sobie, że to chyba zależy od obu stron. Jeśli dwie osoby chcą się spotkać w tym samym miejscu i w ten sposób np. podkreślić stałość ich relacji, to czemu nie? Dla mnie osobiście świętowanie takiego dnia jest trochę dziwne, bo jest on tak samo ważny, jak każdy z tych ponad dziewięciu tysięcy dni. Rzekłbym nawet, że tamte są ważniejsze, bo bez nich nie byłoby tej rocznicy. Wracając jednak do sprawy: liczy się to, żeby te celebracje w związku były satysfakcjonujace dla obu stron - podobnie jak sama relacja. To wynika z tego zrozumienia, o którym pisała @missprostitute, i z tych starań o odgadnięcie pragnień drugiej osoby. Dla mnie ważne jest to, żeby tego dnia znaleźć czas na powiedzenie sobie, że to była najlepsza decyzja w moim życiu, a czy to będzie w knajpie, w kinie w Lublinie albo w Kłaju w tramwaju - jest to dla mnie dużo mniej istotne. Ważne jest natomiast to, że około 15 dzieci wracają do domu, więc romantyczny wypad do Pizy (bo wiem, że to by moją żonę na pewno ucieszylo) nie wchodzi w grę, bo mamy tylko około sześciu godzin. Ale przyszedł mi właśnie do głowy pewien pomysł...