• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Quiz

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Znaczy się w pewnych pozycjach bardziej ją boli a w innych nie koniecznie, skrajne klasycznie bardzo trudno mi się wbić a od tyłu na pieska to cały wchodzi , czemu tak jest? Czyżby od wyłożenia się cipki to zależy?
To jest normalne, że w różnych pozycjach będą inne doznania, jakbyś trochę zgłębił tajemnic Internetu, to byś się też dowiedział w jakich pozycjach łatwiej kobiecie jest dojść i kiedy warto wsunąć pod tyłek poduszkę dla lepszych doznań. Wszystkiego można się dowiedzieć poświęcając tylko trochę czasu i uwagi. Bardzo polecam, świadomy kochanek to skarb.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Znaczy się w pewnych pozycjach bardziej ją boli a w innych nie koniecznie, skrajne klasycznie bardzo trudno mi się wbić a od tyłu na pieska to cały wchodzi , czemu tak jest? Czyżby od wyłożenia się cipki to zależy?
Już kiedyś w jakimś wątku Ci pisałam, że każda cipka ma inną anatomię. 🙂 Z każdą kobietą możesz mieć inaczej, nie ma reguły pod jakim kątem i w jakiej pozycji wsadzać.

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Oczywiście, że zdarzyło mi się zdjąć facetowi majtki i zobaczyć penisa bez erekcji. Gdy się jest w związku to facetowi kutas nie stoi cały dzień.

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Zacznę... Pytanie do kobiet.
Sytuacja intymna w domu kolesia. Rozbieracie się, a jemu nie staje od razu. Co robicie/ myślicie sobie?
-> Kurde, dziwne. Pewnie się zestresował. Może pocałujemy się dłużej 🤔

Teraz pasowałoby kontynuować tasiemiec tak jak w wątku w skojarzenia i podać inną sytuację

adamoginski

Erotoman
Mój kutas jest twardy 24/7. Mam odciski na rękach, taki twardy. A jaki to temat w ogóle?

Quiz, aaaa.

Zajęcie wymagające krzepy:
a) obciąganie
b) obciążanie

Pozdrowienia z Karpacza

Kobieta

kaami

Podrywacz
To zamierzchłe czasy, jedna koleżanka z klasy jednorazowo i druga koleżanka z klasy kilkurazowo. 🙂