• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Quiz

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Ty byś miał się zająć kutasem, to też byś zrobił to lepiej niż niektóre laski, w końcu masz kutasa, to wiesz co mężczyźni mogą lubić. 😉
Weź przestań ☠️☠️☠️
Poza tym kutasy są bardzo proste w obsłudze.
1. kutas w cipce
2. kutas w buzi
3. kutas w dupce (jak kto lubi)
W niektórych momentach stosuje się doktrynę, że: lepszy ptaszek w garstce, niż cudzy kutas w dupie.
A poza tym to już tylko jedna zasada.
Screenshot-from-2025-07-16-19-41-09.png

Kobieta

kaami

Podrywacz
Weź przestań ☠️☠️☠️
Poza tym kutasy są bardzo proste w obsłudze.
1. kutas w cipce
2. kutas w buzi
3. kutas w dupce (jak kto lubi)
W niektórych momentach stosuje się doktrynę, że: lepszy ptaszek w garstce, niż cudzy kutas w dupie.
A poza tym to już tylko jedna zasada.
Screenshot-from-2025-07-16-19-41-09.png
Jak na mężczyznę to bardzo to spłycasz. 🙂 Ja osobiście wolę traktować zajmowanie się penisem jak rytuał, sztukę i przy tym pozostanę, dzięki za porady, ale nie skorzystam. 😊

Mężczyzna

maxis

Erotoman
A używacie jakiegoś lubrykantu?
Nawilżenie jest też bardzo ważne. Zwykle kobieta wyzwala swój, naturalny podczas seksu, kiedy jest podniecona. Nie wiem jak to jest u prostytutek, bo jakoś trudno mi uwierzyć by się podniecała przy każdym kliencie. Jeśli go nie ma, to przy dużych może boleć.
A w ogóle ciekawiło Cię to, czy ona udaje, czy odczuwa jakąkolwiek przyjemność?
Nie, używamy niczego, tylko tyle ile ona nawilży śliną mojego w gumce., twierdzi, ze żele za drogie i jej śluz jest najlepszym żelem i może coś w tym być, bo dzięki temu, na pewno go lepiej czuje, ale podkreślam, może.

Słuchaj, jestem świadomy, że to wszystko jest udawanie i aby klienta zadowolić, przecież w końcu to tylko jej praca, no może punkt zaczepienia jest taki w tym wszystkim, że jest cicha i tylko wzdycha i cicho jęczy, ale tak jak mówię to jest w końcu Pani na godzinkę, więc wszystko być aktorstwem, ale weź pomyśl, czy tak nie z normalną kobietą, ze może tylko udawać orgazm, czy jak dochodzi jak facet ja grzeje.

Niestety (dla mnie stety) takie wnioski wyciągnąłem, że w zasadzie taka Pani na godzinkę jest lepsza od takiej normalnej dziewczyny: bo
- obie kochają pieniądze,
- mogą udawać orgazm jak i wiele innych rzeczy w tym prawdziwą miłość, bo sam nie siedzisz w głowie takiej kobiety (drugiego człowieka) co tak naprawdę myśli o facecie i jakie ma zamiary
Zalety takiej Pani na godzinkę z moich obserwacji:
- ma wyłączoną funkcję "głowa mnie boli"
- mniej fochów
- nie truje d... tylko robi co trzeba i do widzenia
- jest konkretna, bo musi być w tej pracy, bo inna by nie dała rady tak pracować
- mniej kosztuje i nie "ukrytych kosztów" nie będąc studnią bez dna jak taka normalna kobieta

Wiem, że co nie którzy za ten post mnie zlinczują i psy powieszą, za to że chwalę takie osoby, które udają tylko co czy owo, ale jedno jest pewnie, jest to żywa prawdziwa kobieta człowiek, który nawet kłamstwami (podobnie jak taka normalna kobieta) mi i nie tylko przyjemność, że mogę ją dotknąć, przytulić.

Na zepsuty dzisiaj świat i przykłady mi pokazywane w rodzinie, że kobiety to despoty, to moja muza to przy nich to anioł, te despoty za pieniądze by nawet miłe nie byłe nie mówiąc już o czymkolwiek więcej.

Skorzystałem z okazji napisania tego dla większości kontrowersyjnego postu, m.in. z powodu, że napisałeś o mnie że mam mam dużego i mi wszystko wolno, to czemu nie taki post.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
To jest normalne, że w różnych pozycjach będą inne doznania, jakbyś trochę zgłębił tajemnic Internetu, to byś się też dowiedział w jakich pozycjach łatwiej kobiecie jest dojść i kiedy warto wsunąć pod tyłek poduszkę dla lepszych doznań. Wszystkiego można się dowiedzieć poświęcając tylko trochę czasu i uwagi. Bardzo polecam, świadomy kochanek to skarb.
Znaczy się wiesz co, już po tylu razach wiemy jakie pozycję są dla nas wygodne i jakie lubi, bądź jej najwygodniej robić ze mną i z moim, po prostu chciał nie chciał co nie co poznaliśmy się pod tym kątem, ona widzi jakie pozycję lubię.

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Jak na mężczyznę to bardzo to spłycasz. 🙂 Ja osobiście wolę traktować zajmowanie się penisem jak rytuał, sztukę i przy tym pozostanę, dzięki za porady, ale nie skorzystam. 😊
Ależ nikt nie zabrania odczyniania rytuałów, a nawet vice-versa. Nie tyle co spłycam, ile mówię jak jest, i wskazuję pewne aspekty, żebyś nie wkładała zbyt dużo energii w te "rytuały", które nie przyniosą proporcjonalnych efektów.
Ci, którzy tu mówią, o wielkiej głębokości męskich przeżyć fizyko-psychicznych, po prostu mówią. Chyba na zasadzie:
Przychodzi 70-latek do doktora:
- Panie doktorze, kolega z wojska mówi, że cały czas bzyka 2x dziennie.
- Oczywiście. Niech pan też mówi.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Nie, używamy niczego, tylko tyle ile ona nawilży śliną mojego w gumce., twierdzi, ze żele za drogie i jej śluz jest najlepszym żelem i może coś w tym być, bo dzięki temu, na pewno go lepiej czuje, ale podkreślam, może.

Słuchaj, jestem świadomy, że to wszystko jest udawanie i aby klienta zadowolić, przecież w końcu to tylko jej praca, no może punkt zaczepienia jest taki w tym wszystkim, że jest cicha i tylko wzdycha i cicho jęczy, ale tak jak mówię to jest w końcu Pani na godzinkę, więc wszystko być aktorstwem, ale weź pomyśl, czy tak nie z normalną kobietą, ze może tylko udawać orgazm, czy jak dochodzi jak facet ja grzeje.
Tak, słyszałem, że część "normalnych "kobiet udaje orgazm, ale to nie reguła 😁😉
Jak się dobrze nauczysz machać i potrenujesz u swojej Pani, to pewnie seks że zwykłą kobietą też będzie dla was udany. Głowa do góry. Jedna i druga 😁😉

Niestety (dla mnie stety) takie wnioski wyciągnąłem, że w zasadzie taka Pani na godzinkę jest lepsza od takiej normalnej dziewczyny: bo
- obie kochają pieniądze,
- mogą udawać orgazm jak i wiele innych rzeczy w tym prawdziwą miłość, bo sam nie siedzisz w głowie takiej kobiety (drugiego człowieka) co tak naprawdę myśli o facecie i jakie ma zamiary
Zalety takiej Pani na godzinkę z moich obserwacji:
- ma wyłączoną funkcję "głowa mnie boli"
- mniej fochów
- nie truje d... tylko robi co trzeba i do widzenia
- jest konkretna, bo musi być w tej pracy, bo inna by nie dała rady tak pracować
- mniej kosztuje i nie "ukrytych kosztów" nie będąc studnią bez dna jak taka normalna kobieta
Tak, tylko, że wiesz... Faceci , jak i kobiety, szukają kogoś do prawdziwego związku, czyli takiego gdzie wchodzą w grę prawdziwe emocje i wspólne spędzanie czasu, poznawanie nie tylko swoich ciał, ale i umysłów. Tego nie da ci twoja Pani. Pamiętaj o tym.
Wiem, że co nie którzy za ten post mnie zlinczują i psy powieszą, za to że chwalę takie osoby, które udają tylko co czy owo, ale jedno jest pewnie, jest to żywa prawdziwa kobieta człowiek, który nawet kłamstwami (podobnie jak taka normalna kobieta) mi i nie tylko przyjemność, że mogę ją dotknąć, przytulić.
Ja to rozumiem, ale uważam, że to powinna być tylko jakaś tymczasowa kompensacja prawdziwego związku.
Na zepsuty dzisiaj świat i przykłady mi pokazywane w rodzinie, że kobiety to despoty, to moja muza to przy nich to anioł, te despoty za pieniądze by nawet miłe nie byłe nie mówiąc już o czymkolwiek więcej.

Skorzystałem z okazji napisania tego dla większości kontrowersyjnego postu, m.in. z powodu, że napisałeś o mnie że mam mam dużego i mi wszystko wolno, to czemu nie taki post.
Hehehe... To akurat pisałem z przymrużeniem oka, ale ok 😁

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Tak, tylko, że wiesz... Faceci , jak i kobiety, szukają kogoś do prawdziwego związku, czyli takiego gdzie wchodzą w grę prawdziwe emocje i wspólne spędzanie czasu, poznawanie nie tylko swoich ciał, ale i umysłów. Tego nie da ci twoja Pani. Pamiętaj o tym.

Hehehe... To akurat pisałem z przymrużeniem oka, ale ok 😁
Pamiętam i świadom tego jestem cały czas. Pogodziłem się już z własnym losem.

Ups, sorki, nie wiedziałem do końca, że to piszesz z przymrużeniem oka :)

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Nie wiem gdzie mogę obejrzeć :(

Loda robi z gumce czy bez? Kończysz w ustach?
Jak Cię to jeszcze interesuje to wrzucam linki stąd (z forum), gdzie go pokazywałem:

https://sexforum.pl/threads/galeria...k-zbiorowy-dla-wszystkich-panow.7452/page-246

post #4097

https://sexforum.pl/threads/galeria...k-zbiorowy-dla-wszystkich-panow.7452/page-253

post #5045

Tak wyglądał przed strzyżeniem, a po podcięciu (obecnie) wygląda tak:

https://sexforum.pl/threads/galeria...k-zbiorowy-dla-wszystkich-panow.7452/page-256

# 5103

Mogę brać opcję, że robi w gumce, ale ja zawsze biorę opcję aby bez gumki to mi robiła. Za kończenie w ustach jest dodatkowo płatne, fakt parę razy brałem, ale na ogół finał to na ciało biorę albo w gumce, bo jak mówi, że zawsze mam tego sporo, a i tańsze jest i widzę nawet sam dla siebie, no że jest tego sporo.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Jak się czujesz z tym, że zwykłe, normalne kobiety oglądają twojego Wacka? 😁
Czyż nie byłoby miło mieć taką na wyłączność? 😁😉
Dziwię się w ogóle, że tu normalne kobiety mojego tu oglądają, przecież zawsze znajdzie się większa konkurencja i znając moje "szczęście" do dziewczyn.
No to cóż ja zrobię, że nie mam takiej na wyłączność, znaczy się, mhhh... w zasadzie mam, przecież poniekąd moja muza ma wyłączność na mojego, za każdym razem jak jestem, to mówi mi, że mam dużego, nie było takiego razu aby tego nie mówiła.