• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Quiz

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Znaczy się w pewnych pozycjach bardziej ją boli a w innych nie koniecznie, skrajne klasycznie bardzo trudno mi się wbić a od tyłu na pieska to cały wchodzi , czemu tak jest? Czyżby od wyłożenia się cipki to zależy?
To jest normalne, że w różnych pozycjach będą inne doznania, jakbyś trochę zgłębił tajemnic Internetu, to byś się też dowiedział w jakich pozycjach łatwiej kobiecie jest dojść i kiedy warto wsunąć pod tyłek poduszkę dla lepszych doznań. Wszystkiego można się dowiedzieć poświęcając tylko trochę czasu i uwagi. Bardzo polecam, świadomy kochanek to skarb.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Znaczy się w pewnych pozycjach bardziej ją boli a w innych nie koniecznie, skrajne klasycznie bardzo trudno mi się wbić a od tyłu na pieska to cały wchodzi , czemu tak jest? Czyżby od wyłożenia się cipki to zależy?
Już kiedyś w jakimś wątku Ci pisałam, że każda cipka ma inną anatomię. 🙂 Z każdą kobietą możesz mieć inaczej, nie ma reguły pod jakim kątem i w jakiej pozycji wsadzać.

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Oczywiście, że zdarzyło mi się zdjąć facetowi majtki i zobaczyć penisa bez erekcji. Gdy się jest w związku to facetowi kutas nie stoi cały dzień.

Kobieta

Karotka

Podrywacz
Zacznę... Pytanie do kobiet.
Sytuacja intymna w domu kolesia. Rozbieracie się, a jemu nie staje od razu. Co robicie/ myślicie sobie?
-> Kurde, dziwne. Pewnie się zestresował. Może pocałujemy się dłużej 🤔

Teraz pasowałoby kontynuować tasiemiec tak jak w wątku w skojarzenia i podać inną sytuację

adamoginski

Erotoman
Mój kutas jest twardy 24/7. Mam odciski na rękach, taki twardy. A jaki to temat w ogóle?

Quiz, aaaa.

Zajęcie wymagające krzepy:
a) obciąganie
b) obciążanie

Pozdrowienia z Karpacza

Kobieta

kaami

Podrywacz
To zamierzchłe czasy, jedna koleżanka z klasy jednorazowo i druga koleżanka z klasy kilkurazowo. 🙂

Kobieta

kaami

Podrywacz
To co ty możesz wiedzieć o cipkach, bidulko.
Myślę, że więcej niż nie jeden mężczyzna. 🙂 Przede wszystkim mam swoją, a to daje duży pogląd na temat. Myślę, że jak Ty byś miał się zająć kutasem, to też byś zrobił to lepiej niż niektóre laski, w końcu masz kutasa, to wiesz co mężczyźni mogą lubić. 😉