Dochodzą tu jeszcze wszelkiej maści kompromisy... Widzę, że to nie do przejściaNie da się spełnić takich standardów. Związek z drugim człowiekiem to nie jest przebywanie przed lustrem z samym sobą.
Dochodzą tu jeszcze wszelkiej maści kompromisy... Widzę, że to nie do przejściaNie da się spełnić takich standardów. Związek z drugim człowiekiem to nie jest przebywanie przed lustrem z samym sobą.
A na co liczysz? Tak całkiem poważnie... Czego oczekiwałaś wchodząc na forum?Spoko, pisząc te swoje wypociny nie liczę na zrozumienie.
Na nic. Cóż za naiwne pytanieA na co liczysz? Tak całkiem poważnie... Czego oczekiwałaś wchodząc na forum?
Na nic. Cóż za naiwne pytanieTo forum, od pisania bzdur.
Tessa odpowiedz szczerze, czy ktoś Cie tu skrzywdził?Na nic. Cóż za naiwne pytanieTo forum, od pisania bzdur.
Jeśli mam nie wytrzymac to na pewno nie tego o czym piszeszA co? Boisz się, że wszystko, co piszę to prawda i nie wytrzymasz emocjonalnie wyjątkowości tego?
To było do image, nie do ciebie.Jeśli mam nie wytrzymac to na pewno nie tego o czym piszesz
Wymiękam...A czegóż innego mielibyście dostarczać? Chłop jest od tego, żeby zabawiał kobietę, takie są prawa natury.
Zabawiał kobietę w czasie, gdy ta pierze, szyje, sprząta i podaje mu piwo?A czegóż innego mielibyście dostarczać? Chłop jest od tego, żeby zabawiał kobietę, takie są prawa natury.
i jeszcze robi mu lodaZabawiał kobietę w czasie, gdy ta pierze, szyje, sprząta i podaje mu piwo?![]()
Wtedy, gdy on pierze, sprząta, gotuje.Zabawiał kobietę w czasie, gdy ta pierze, szyje, sprząta i podaje mu piwo?![]()
cholernie mlody? to znaczy? może bardzo mlody?warunek konieczny dla takiego faceta musi byś cholernie młody, i mieć super ciało.
Już widzę tę kolejkę chętnych XDWtedy, gdy on pierze, sprząta, gotuje.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Pytanie | Seks | 0 | |
R | Fetysz mojej dziewczyny - pytanie do lewatyw | Fetysze i perwersje | 4 | |
P | Pytanie filozoficzne | Seks | 21 | |
![]() |
Dlugie wlosy u facetow- pytanie do pań | Seks | 11 | |
A | Szybkie pytanie. | Seks | 24 |