C
col. Greg
Guest
Tessa na forum wszyscy jesteśmy kolegami, ok/?
jak to mówił mój były niedoszły: hamuj piętąTwoja klątwa moim b.logosławienstwem![]()
Widzielismy wszyscy dzisiaj , no niezłejak to mówił mój były niedoszły, hamuj piętą![]()
Napiszę tylko jedno: pycha kroczy przed upadkiemDobrze, wyjasnię, skoro użytkownik forum image nie wie co ma piernik do wiatraka. Lepiej nie obdarzaj mnie życzliwością tytułując mnie Wasza koleżanką, w konkursie na czyjąś kobietę, to było bardzo protekcjonalne.
biegnie..Napiszę tylko jedno: pycha kroczy przed upadkiem![]()
Napiszę tylko: ktoś tu się boi zawodów, bo wie, że przegra.Napiszę tylko jedno: pycha kroczy przed upadkiem![]()
Ja mam przerwe na kawe, a reszta no nie wiem...Napiszę tylko: ktoś tu się boi zawodów, bo wie, że przegra.
Wykonuję korektę książki i tak do Was zaglądam jednym okiemJa mam przerwe na kawe, a reszta no nie wiem...
Witaj w klubie rangersówNo. Popłynęliście....
Ale przynajmniej poszerzył mi się odrobinę obraz sytuacji "użytkowniczki forum". Nie zazdroszczę. Tessa, trochę więcej empatii i otwórz się bardziej na ludzi, bo dziewczyno oszalejesz... Szczęścia!![]()
Przez ten wątek to desperaci piszą do mnie na priv.
Podziękuję. Człowiek zadaje zwykłe pytanie, a w zamian otrzymuje napływ niepełnosprawnych intelektualnie osobników. Gdzie godność panowie?Darmowa reklama![]()
Forum zakłada równe traktowanie wszystkich uczestnikówPodziękuję. Człowiek zadaje zwykłe pytanie, a w zamian otrzymuje napływ niepełnosprawnych intelektualnie osobników. Gdzie godność panowie?
Nie masz co liczyć na koleżeństwo.Forum zakłada równe traktowanie wszystkich uczestników![]()
Jak tak wczytać się uważnie w Twoje posty, to tracę wiarę w to, że chodzi po ziemi jakikolwiek osobnik, który nadawałby się na jakiekolwiek interakcje intelektualne z Tobą. Niestety.Podziękuję. Człowiek zadaje zwykłe pytanie, a w zamian otrzymuje napływ niepełnosprawnych intelektualnie osobników. Gdzie godność panowie?
A na co??Nie masz co liczyć na koleżeństwo.
Trudno, na szczęście poniekąd skądinąd jestem pogodzona z myślą permanentnego osamotnienia.Jeśli wczytać się uważnie w Twoje posty, to tracę wiarę w to, że chodzi po ziemi jakikolwiek osobnik, który nadawałby się na jakiekolwiek interakcje intelektualne z Tobą. Niestety.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Pytanie | Seks | 0 | |
R | Fetysz mojej dziewczyny - pytanie do lewatyw | Fetysze i perwersje | 4 | |
P | Pytanie filozoficzne | Seks | 21 | |
![]() |
Dlugie wlosy u facetow- pytanie do pań | Seks | 11 | |
A | Szybkie pytanie. | Seks | 24 |