• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do Pań czy lubicie Seks Analny ?

Hajks3

Podrywacz
Lubimy ,czy nie lubimy,w sumie to niema znaczenia, czasem po prostu trzeba dać w drugą dziurkę i tyle.
Nastała taka moda że anal jest na porządku dziennym,zauważyłam że ma nawet większe powodzenie niż zwykły seks ;)
Dobrze napisane. Od czasu do czasu facet powinien dostać druga dziurkę. Przyczym powinien zadbać o to żeby, przy wejściu sprawić jak najmniej bólu a podczas penetracji sprawić jak najwięcej przyjemnosci 😁

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
Zdecydowanie nie lubie analu. Boli okropnie a jedyne co mi sie w tym podoba jest fakt ze tak bardzo panom zalezy zeby mnie bolało
Myślę że przed zbliżeniem analnym powinnaś w łazience troszkę przygotować odbyt paluszkami i już go wewnątrz nasmarować ( jeśli wiesz że będzie anal ) 🤔 żona w te dni co chce analnie to przed rozpoczęciem zabawy wkłada sobie w tyłek globulki poślizgowe więc mogę wchodzić ostro , twierdzi że czuje rozciąganie a nie wyrywanie zwieracza bo jest za sucho

Kobieta

SexParaWawa

Cichy Podglądacz
wszystko jest kwestią treningu - znam kobiety, które wzdrygały się na anal, a po pewnym czasie 3 razy szybciej dochodzą analnie i 2 razy bardziej intensywnie ze squirtem włącznie, więc myślę, że trzeba dziurkę troszkę oswoić, pochodzić z koreczkiem, zrobić lewatywkę, rozluźnić się nie spinać, dać Panu nawilżyć dziurkę śliną lub jakimś olejkiem i cieszyć się z dobrej zabawy, a dodatkowo warto włożyć dildo lub wibro lub Pan paluszki powinien włożyć do cipki i masować obie na raz - wtedy sukces gwarantowany.....

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
wszystko jest kwestią treningu - znam kobiety, które wzdrygały się na anal, a po pewnym czasie 3 razy szybciej dochodzą analnie i 2 razy bardziej intensywnie ze squirtem włącznie, więc myślę, że trzeba dziurkę troszkę oswoić, pochodzić z koreczkiem, zrobić lewatywkę, rozluźnić się nie spinać, dać Panu nawilżyć dziurkę śliną lub jakimś olejkiem i cieszyć się z dobrej zabawy, a dodatkowo warto włożyć dildo lub wibro lub Pan paluszki powinien włożyć do cipki i masować obie na raz - wtedy sukces gwarantowany.....
Brawo 👏
Oto instrukcja dla panów.