• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do kobiet

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Ja lubię akurat - cipka. To jedno z niewielu zdrobnień seksualnych, które używamy z partnerem. Ale zgodzę się, że to nie jest łatwy temat, większość określeń jest tragiczna :p
Brakuje ich po prostu, no bo wagina to określenie medyczne, cipka to zdrobnienie które mi nie pasuje.

Mężczyzna

Sparowani

Nowicjusz
[Ona] Tak, mi też cipka nie pasuje, chociaż używam, wagina jest tragiczna. Bywa szparka, muszelka, 🍑 najczęściej jako emotka w tekście. Zdarzył mi się guziczek, chociaż nie czułam tego i ogólnie rzadko zdrabniam. Chętnie podłapię jakieś fajne określenie.

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
J
[Ona] Tak, mi też cipka nie pasuje, chociaż używam, wagina jest tragiczna. Bywa szparka, muszelka, 🍑 najczęściej jako emotka w tekście. Zdarzył mi się guziczek, chociaż nie czułam tego i ogólnie rzadko zdrabniam. Chętnie podłapię jakieś fajne określenie.
Ja Jak jestem podniecona to dużo gadam, i zdarza mi się użyć takich zwrotów jak pizda, choć później się tego wstydzę.