• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pytanie do kobiet

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Ja lubię akurat - cipka. To jedno z niewielu zdrobnień seksualnych, które używamy z partnerem. Ale zgodzę się, że to nie jest łatwy temat, większość określeń jest tragiczna :p
Brakuje ich po prostu, no bo wagina to określenie medyczne, cipka to zdrobnienie które mi nie pasuje.

Kobieta

Sparowani

Cichy Podglądacz
[Ona] Tak, mi też cipka nie pasuje, chociaż używam, wagina jest tragiczna. Bywa szparka, muszelka, 🍑 najczęściej jako emotka w tekście. Zdarzył mi się guziczek, chociaż nie czułam tego i ogólnie rzadko zdrabniam. Chętnie podłapię jakieś fajne określenie.

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
J
[Ona] Tak, mi też cipka nie pasuje, chociaż używam, wagina jest tragiczna. Bywa szparka, muszelka, 🍑 najczęściej jako emotka w tekście. Zdarzył mi się guziczek, chociaż nie czułam tego i ogólnie rzadko zdrabniam. Chętnie podłapię jakieś fajne określenie.
Ja Jak jestem podniecona to dużo gadam, i zdarza mi się użyć takich zwrotów jak pizda, choć później się tego wstydzę.