• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Publiczny cyberek?

Status
Zamknięty.

Luneczka

Cichy Podglądacz
Hejho! Próbował już tutaj ktoś cyberka publicznie? Tak by inni mogli popatrzeć? A może zabawa w grupie? Trójkącik albo mała orgietka? :> Tak się zastanawiam czy to by wypaliło :D

robsonn

Cichy Podglądacz
Ciekawa i intrygująca propozycja Luneczka ... ale to wszystko zależy od wielu czynników, nie mniej jednak wykonanie tego mogło by być ciekawym przeżyciem :D

Luneczka

Cichy Podglądacz
I właśnie o tym mówię. Tu nie ma z kim pisać. Większość panów jest bowiem tak elokwentna jak osobnik powyżej :( To gdzie ja tu liczę, że znajdę kogoś kto będzie potrafił swe fantazje wyartykułować. Bo wybaczcie, ale cyberki gdzie facet mi napisze "Rozbieram Cię i zaczynam ruchać" to jakiś ponury żart.

slonik

Seks Praktykant
Halo, Wypraszam sobie takie hiperbolizowanie!
Na wszystko jest miejsce i czas :)

Ja nie odebrałem "Gotowy tylko czekam" jako zwierzenia "pustaka" czy troglodyty, tylko chęć do kontynuowania tego cyberka niekoniecznie publicznie na forum. Trochę nieskładnie Namietnyxxx to wyartykułował, ale z tego co rozumiem, taki był jego zamiar ;)

Doświadczenia jako kobieta nie mam, więc nie jestem w stanie powiedzieć jakie wiadomości do Was spływają, ale niektóre zachowania należy piętnować, a inne z kolei po prostu olać.

Status
Zamknięty.