• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Publiczna nagość

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
No to poznaj. Koleś ze sterczącym kutasem raczej nie przystaje do kodeksu naturystów.
To ciekawe, że facet że sterczącym kutasem ci przeszkadza, a ruchająca się para nie....
Zgodnie z zasadami naturalizmu.... Akt seksualny nie jest dobrze widziany.... Ale chyba czasy się zmieniają, bo za każdym razem jak jestem na takiej plaży, to minimum 3 pary mają te zasady gdzieś....
Chyba dobrze, że świat nie tylko biały albo czarny...

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
To ciekawe, że facet że sterczącym kutasem ci przeszkadza, a ruchająca się para nie....
A czy pytałeś mnie o "ruchającą się parę"?
Ale ok. "ruchająca się para" tak samo nie przystaje do kodeksu. Podobnie jak ruchająca się para w saunie. Fakty bycia nago nie stanowi przyzwolenia na ruchanie się.
Ale koleś z nabrzmiałym kutasem w obecnych czasach? Ruchająca się para na rynku w dużym mieście a koleś ze sterczącym kutasem - jakie będa reakcje np rodziców małych dziewczynek? Para będzie tylko czymś, na co dziewczynka raczej niech nie patrzy (ale w sumie dlaczego)? A facet ze sterczącym kutasem który na tą dziewczynkę spojrzy? Przerysowałem celowo.

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Sorry, ale wszelkie zachowania seksualne na plażach N nie są mile widziane i należy na nie reagować, zwracać uwagę. W szczególności, kiedy są rodziny, często z dziećmi. Co innego pod wieczór, kiedy ludzi jest mało, i gdzieś tam za parawanem czy za jakąś piaszczysta wydma można sobie pozwolić na chwilę uniesienia.
Wiadomo, erekcja może się zdarzyć, ale trzeba to umieć opanować, oraz się z nią nie obnosić. Zakryć, wskoczyć do wody...
Na plażę chodzi się odpocząć, a nie ślinić się na kobiety i inne osoby które nam wpadną w oko.
Na takie chwile trzeba wyczyścić moment i osoby dookoła, kiedy możemy sobie pozwolić na coś więcej. Często pod koniec zachodów słońca, kiedy już ludzie się zwijają, ale jest jeszcze w miarę jasno.
Będę hipokrytą jeśli nie powiem, że sam chodziłem często wzdłuż plaży nago, ale nie brzegiem tylko ścieżkami w lasku czy ścieżką rowerową, a nawet wracało się nago z plaży na parking do samochodu.
Trzeba tylko pamiętać, że nie zawsze spotkanie i mijane osoby mogą wiedzieć o istnieniu plaży nudystów w danym miejscu, więc lepiej mieć oczy dookoła głowy, czy aby ktoś nie idzie z dziećmi i się ubrać/okryć. Przed dorosłymi można się wytłumaczyć, że jest się w miejscu znanym z nudyzmu.
Także kultura i poszanowanie. To taka sama plaża jak każda inna, tylko jesteśmy nago!
Więc okazujmy z kulturą i szacunkiem do innych oraz przyrody.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
A czy pytałeś mnie o "ruchającą się parę"?
Ale ok. "ruchająca się para" tak samo nie przystaje do kodeksu. Podobnie jak ruchająca się para w saunie. Fakty bycia nago nie stanowi przyzwolenia na ruchanie się.
Ale koleś z nabrzmiałym kutasem w obecnych czasach? Ruchająca się para na rynku w dużym mieście a koleś ze sterczącym kutasem - jakie będa reakcje np rodziców małych dziewczynek? Para będzie tylko czymś, na co dziewczynka raczej niech nie patrzy (ale w sumie dlaczego)? A facet ze sterczącym kutasem który na tą dziewczynkę spojrzy? Przerysowałem celowo.
Tu zgodzę się w 100% .
Plaża nudystów to nie miejsce do ruchanska i innych rzeczy kojarzących się z seksem. Jak ktoś tak uważa to pomylił miejsca. Nie ma przyzwolenia na sterczące pały, seks inne czynności seksualne. Powinna być kultura, gdzie każdy ma czuć się swobodnie i bez zażenowania. Nie zwracać na siebie uwagę i czuć się wolnością na takich plażach.
A że się zdarzają takie rzeczy to nie znaczy, że tak powinno być.

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
O ludzie... Między tym co według obrońców moralności być, a co jest.... Powiedzmy delikatnie jest duży rozjazd....

Pamiętajcie, że zgodnie z zasadami naturystów, będąc nas plaży, nie można do nikogo podejść i zagadać... Bo to nietaktowne .. Nie pytaj mnie dlaczego.

Też nie jestem zwolennikiem seksu nas plaży, jednak jeżeli jest to miejsce, gdzie nie ma rodzin z dziećmi i ktoś jest za parawanem, to szczerze mówiąc jest mi to obojętne...

Jak rozumiem często bywacie w takich idealnych plażach, możecie coś polecić?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
O ludzie... Między tym co według obrońców moralności być, a co jest.... Powiedzmy delikatnie jest duży rozjazd....

Pamiętajcie, że zgodnie z zasadami naturystów, będąc nas plaży, nie można do nikogo podejść i zagadać... Bo to nietaktowne .. Nie pytaj mnie dlaczego.

Też nie jestem zwolennikiem seksu nas plaży, jednak jeżeli jest to miejsce, gdzie nie ma rodzin z dziećmi i ktoś jest za parawanem, to szczerze mówiąc jest mi to obojętne...

A kto mówił, że są idealne?
To, że zdarzają się ludzie, którzy nie przestrzegają jakiś norm to nie znaczy, że my też nie mamy się starać tego robić i że nie powinniśmy próbować i zwracać uwagę burakom 😉
Żeby nie było ja też Święty nie byłem, ale przynajmniej próbuje 😂.

To tak samo jak jest kodeks karny, wykroczeniowy, drogowy, moralny i wiele innych i cały czas się znajduje, że ktoś je łamie. To wtedy my też powinniśmy?

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz

Niby która zasada naturystyczna mówi o tym, że nie można do kogoś podejść i zagadać? Tak poznałem wiele osób, które zapraszały albo ja zapraszałem do wspólnej gry w siatkówkę na plaży dla nudystów. Wielokrotnie nawiązywało się rozmowy na brzegu, żartowalo. Albo spacerujący tekstylni zagadywali na brzegu nas nagich i dopytywali zaciekawieni jak to z tym nudyzmem jest.

Dobrze jest porozmawiać z kimś obcym na plaży, aby wymienić się doświadczeniami nr. plaż, bo mamy styczność z realnym nudysta, a nie internetowym gościem, który naczytał się tylko opinii, może był na 2 plażach na krzyż, a będzie się w internecie madrowal.

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Niby która zasada naturystyczna mówi o tym, że nie można do kogoś podejść i zagadać? Tak poznałem wiele osób, które zapraszały albo ja zapraszałem do wspólnej gry w siatkówkę na plaży dla nudystów. Wielokrotnie nawiązywało się rozmowy na brzegu, żartowalo. Albo spacerujący tekstylni zagadywali na brzegu nas nagich i dopytywali zaciekawieni jak to z tym nudyzmem jest.

Dobrze jest porozmawiać z kimś obcym na plaży, aby wymienić się doświadczeniami nr. plaż, bo mamy styczność z realnym nudysta, a nie internetowym gościem, który naczytał się tylko opinii, może był na 2 plażach na krzyż, a będzie się w internecie madrowal.
Sprawdzałem na szybko.... Jakiś durny artykuł na 02.... Mój błąd. Wcześniej nie pomyślałem o tym, żeby takie rzeczy sprawdzać.

Chodziło mi o to, że jest często rozjazd pomiędzy zasadami, a prawdziwym życiem i całe szczęście, że tak jest...😁
Podczas jednej z rozmowów, jakby to powiedzieć, żona chyba się podobała rozmówcy, pomimo, że temat był neutralny....i nie był to dla nikogo problem.
Widuję również pary, gdzie jedna osoba jest nago,a druga w stroju i to również nie jest problem, no chyba, że tylko mi to nie przeszkadza....

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Sprawdzałem na szybko.... Jakiś durny artykuł na 02.... Mój błąd. Wcześniej nie pomyślałem o tym, żeby takie rzeczy sprawdzać.

Chodziło mi o to, że jest często rozjazd pomiędzy zasadami, a prawdziwym życiem i całe szczęście, że tak jest...😁
Podczas jednej z rozmowów, jakby to powiedzieć, żona chyba się podobała rozmówcy, pomimo, że temat był neutralny....i nie był to dla nikogo problem.
Widuję również pary, gdzie jedna osoba jest nago,a druga w stroju i to również nie jest problem, no chyba, że tylko mi to nie przeszkadza....
Moja partnerka tak ma. Nigdy wcześniej nie była na plaży nudystów zanim mnie poznała, nawet nie interesowała się tym. Słyszeć słyszała, gdzieś tam w formie żartów. Jej pierwszy raz też tak wyglądał na plaży. Ja nago, a ona w stroju. Kompletnie to akceptuje, że co roku na takie plaże uczęszczałem i jestem nudysta. Ona oswaja się z nagością w domu. Może w tym roku się odważy rozebrać na plaży, nie naciskam jej na to. Normalna kolej rzeczy, nikt jej nie wygoni. Więc jak się zachować kulturalnie, zna zasady i tyle. Nikt nie robi problemu ze jest w stroju. A jak przyjemnie się spaceruje, kiedy ona ma strój, a ja nago. :D

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Moja partnerka tak ma. Nigdy wcześniej nie była na plaży nudystów zanim mnie poznała, nawet nie interesowała się tym. Słyszeć słyszała, gdzieś tam w formie żartów. Jej pierwszy raz też tak wyglądał na plaży. Ja nago, a ona w stroju. Kompletnie to akceptuje, że co roku na takie plaże uczęszczałem i jestem nudysta. Ona oswaja się z nagością w domu. Może w tym roku się odważy rozebrać na plaży, nie naciskam jej na to. Normalna kolej rzeczy, nikt jej nie wygoni. Więc jak się zachować kulturalnie, zna zasady i tyle. Nikt nie robi problemu ze jest w stroju. A jak przyjemnie się spaceruje, kiedy ona ma strój, a ja nago. :D
To próbowałem napisać, z dość małą skutecznością.
Moja żona jest nago, jednak parawan musi być... Ale na początku też miała problem z rozebraniem się.
Twórzmy miejsca takimi, w jakich chcemy przybywać i my i inni.
Udanego dnia życzę.