• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Publiczna nagość

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Ja musze sie przemóc i w końcu wybrać sie na jakąś plażę nudystów
A co Cię blokuje? (boję się teraz o coś pytać, bo jak zapytałem kogoś, kto szukał "a co, zgubiłeś?" to dostałem bana - a wnikliwie przeczytałem regulamin - no ale może to przejdzie).
Jeśli blokuje Cię obawa przed tym, że będziesz miał sterczącego kutasa to faktycznie nie idź. Taka plaża to nie club dla swingersów. To miejsce do bycia nago. Bez seksualnego podtekstu.
Ale mam radę - idź na plażę, gdzie będzie dużo emerytek z Niemiec. Albo z Hondurasu. I na nie patrz.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
A co Cię blokuje? (boję się teraz o coś pytać, bo jak zapytałem kogoś, kto szukał "a co, zgubiłeś?" to dostałem bana - a wnikliwie przeczytałem regulamin - no ale może to przejdzie)
Nie ma raczej żadnych w pobliżu mojego miejsca zamieszkania, w sumie obawiam się że miałbym erekcję non stop :D

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
AAA .... to jeszcze musi być "pod domem". To jesteś jak użytkownik ścigacza, który zapierdalanie 250 po publicznej drodze argumentuje tym, że nie ma toru w promieniu 10 km od swojego garażu.
Dobre porównanie, nie powiem zaśmiałem się przed ekranem :D kilka razy opalałem się nago w pobliżu, ale to raczej tak na nielegalu :p w krzakach nad rzeką, albo na łące, zdarzało się za małolata

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Z obserwacji mogę powiedzieć, że plaże naturystyczne dzielą się na rodzinę, gdzie jest sporo dzieciaków i bardziej dorosłe i w tej drugie nierzadko można spotkać spacerujących panów z erekcją, uprawiające seks pary (za parawanem), czy masturbujących się (również za parawanem) osobników obu płci...
Oczywiście jak siedzisz to nie widać, jednak jak wstaniesz, idziesz, to tego typu sytuacje widać za każdym razem.
Nie znam kodeksu, o ile taki istnieje, naturystów, jednak każde z tych zachowań jest dość naturalne...