• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Publiczna nagość

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Osobiście mi nie przeszkadza czy ktoś paraduje nago czy w ubraniu, nie mam problemu z tym, chociaż sam jedynie nago paraduje gdy jestem sam w domu, ale co kto lubi. Z jednej strony może to być oznaka akceptacji swojego ciała ale znajdą się pewnie osoby które potrzebują tego typu bodźców, osiągają spełnienie pokazując się innym. Jeżeli takie widoki nie są czymś co podlega naruszeniu prawa (chodzi mi to o jakieś uroczystości albo miejsca gdzie tego typu widok może być nieodpowiedni dla danej grupy) to dla mnie nawet obsługiwać może mnie pani w markecie w wersji toples
Dokładnie tak, nagość w gronie znajomych, którzy to akceptują jest najlepsza :)

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Jesli chodzi o nagosc nie mam z tym najmniejszego problemu w żaden sposób nie krępuje mnie to jestem w pełni zadowolony z mojego ciała i jest to też czymś naturalnym dla mnie po domu chodzę nago jeśli tylko mam okazję natomiast opalanie i pływanie nago jest najlepsze nic nie ogranicza cie podczas pływania i całe ciało idealnie opalone bez białych śladów

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Pamiętam jak za małolata grało sie w butelkę albo prawda czy wyzwanie, jak ktoś wybrał wyzwanie to było pewne że ta osoba będzie musiała wykonać jakieś zadanie nago :p