Miałem takie sytuacje ale nie w plenerze, tylko na domówkach, byli tam jacyś znajomi znajomych których nie znałem, a ja po pijaku cyk na golasa i ludzie którzy mnie znają śmiech, a ci co nie to zdziwienieDobry sposób na rozwinięcie znajomości![]()
Miałem takie sytuacje ale nie w plenerze, tylko na domówkach, byli tam jacyś znajomi znajomych których nie znałem, a ja po pijaku cyk na golasa i ludzie którzy mnie znają śmiech, a ci co nie to zdziwienieDobry sposób na rozwinięcie znajomości![]()
Napisz co to było.W czasie niedawnego mojego pobytu w szpitalu miałam kilka sytuacji które można podciągnąć pod publiczne i medyczne.
No jak w szpitalu. Zabiegu nie robią jak pacjent ubrany.Napisz co to było.
Ale to Ty innych podglądałaś, czy to Ciebie podziwiali?No jak w szpitalu. Zabiegu nie robią jak pacjent ubrany.
To drugieAle to Ty innych podglądałaś, czy to Ciebie podziwiali?
Jak się z tym czułaś?To drugie
NormalnieJak się z tym czułaś?
Miałam tak samo. I też żarty byłyMnie w dniu operacji młoda pielęgniarka goliła pachwinę. Podeszła do tego profesjonalnie, normalnie ze sobą rozmawialiśmy, bez głupich min czy obleśnych komentarzy z mojej strony. Szpital to miejsce gdzie leczy się ludzi. Nagość dla personelu nie jest niczym dziwnym i jako pacjenci też powinniśmy to rozumieć.
Super,to ja sie pisze na toja lubię nagość medyczną i to szerszą np. przy studentach, no i generalnie bardziej rozebrana .... polecam szczególnie wszystkie akademie medyczne ..... fajne wrażenia gwarantowane
Pozowałaś dla studentów?ja lubię nagość medyczną i to szerszą np. przy studentach, no i generalnie bardziej rozebrana .... polecam szczególnie wszystkie akademie medyczne ..... fajne wrażenia gwarantowane
No ja jestemSą tu jacyś fani publicznej nagości ? chętnie bym na ten temat popisał i wymienił się doświadczeniami na czacie![]()
Miałaś jakieś doświadczenia?No ja jestem![]()
Nie chodzę po ulicy na golasa jeśli o to pytasz ale zdarza mi się zapomnieć założyć majtek. Nie lubię nosić też biustonosza przez co widać moje sutki szczególnie że są przekute. No i oczywiście niejednokrotnie seksowałam w miejscu publicznymMiałaś jakieś doświadczenia?![]()
Ja rozbierałem sie do naga w przebieralni sklepowej,trzepałem tam sobie i robiłem sobie fotki przed lustrem,było nieziemskoNie chodzę po ulicy na golasa jeśli o to pytasz ale zdarza mi się zapomnieć założyć majtek. Nie lubię nosić też biustonosza przez co widać moje sutki szczególnie że są przekute. No i oczywiście niejednokrotnie seksowałam w miejscu publicznym
Nigdy nie opalałaś sie nago?Nie chodzę po ulicy na golasa jeśli o to pytasz ale zdarza mi się zapomnieć założyć majtek. Nie lubię nosić też biustonosza przez co widać moje sutki szczególnie że są przekute. No i oczywiście niejednokrotnie seksowałam w miejscu publicznym
Opalałam wiele razy ale nigdy na publicznej plaży, u mnie w ogródku albo na plaży nudystów.Nigdy nie opalałaś sie nago?![]()
Ja musze sie przemóc i w końcu wybrać sie na jakąś plażę nudystówOpalałam wiele razy ale nigdy na publicznej plaży, u mnie w ogródku albo na plaży nudystów.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Publiczna masturbacja i nagość | Ogłoszenia | 14 | |
![]() |
Publiczna nagość | Fantazje erotyczne | 86 | |
A | "Publiczna" forumowa masturbacja - temat dla odważnych :) | Masturbacja | 232 | |
C | Nagość, striptizer lub striptizerka | Fantazje erotyczne | 3 | |
P | Nagość na stronach na których nie jest dozwolona | Seks fotki i filmy | 10 |