Zależy z kim??????Zdarzyło się wam że pisaliście z kimś kogo znacie a ta osoba nie wiedziała kim jesteście? Ja tak mam i nie uwierzycie z kim
Nie uwierzęZdarzyło się wam że pisaliście z kimś kogo znacie a ta osoba nie wiedziała kim jesteście? Ja tak mam i nie uwierzycie z kim
Czyżby z mężem?Zdarzyło się wam że pisaliście z kimś kogo znacie a ta osoba nie wiedziała kim jesteście? Ja tak mam i nie uwierzycie z kim
Mi kiedyś się zdarzylo pisać z koleżanką, próbowała zgadnąć kim jestem bo powiedziałem że się znamy ale na szczęście się nie domyśliła...Zdarzyło się wam że pisaliście z kimś kogo znacie a ta osoba nie wiedziała kim jesteście? Ja tak mam i nie uwierzycie z kim
Nie nie. Zgaduj dalejCzyżby z mężem?
Ciekawe o czym pisałeś z nią.Mi kiedyś się zdarzylo pisać z koleżanką, próbowała zgadnąć kim jestem bo powiedziałem że się znamy ale na szczęście się nie domyśliła...
Mężem?Zdarzyło się wam że pisaliście z kimś kogo znacie a ta osoba nie wiedziała kim jesteście? Ja tak mam i nie uwierzycie z kim
Z szefem?Zdarzyło się wam że pisaliście z kimś kogo znacie a ta osoba nie wiedziała kim jesteście? Ja tak mam i nie uwierzycie z kim
Z ojcem?Nie nie. Zgaduj dalej
Różnie, od towarzyskich go sextinguCiekawe o czym pisałeś z nią.
Może jakaś podpowiedź.Zdarzyło się wam że pisaliście z kimś kogo znacie a ta osoba nie wiedziała kim jesteście? Ja tak mam i nie uwierzycie z kim
Chodzi o tą pierwszą opcję, celowo nikogo bym tak nie wkręcał. Ale fajne uczucie iść po pieczywko późniejChodzi tu o to, że przypadkowo z kimś się uprawia sexting i nagle się okazuje, że znamy tę osobę? Czy, wbrew tytułowi wątku, o to, że umyślnie rozmawiamy z kimś znając jego tożsamość?
Pierwsza opcja najczęściej przytrafia się w książkach i komediach romantycznych. Druga to zwykłe świństwo.
Prawda jest taka, że nigdy nie wiesz po jakim szczególe może nas ktoś rozpoznać. Ryzyko jest spore, też zawsze mam to z tyłu głowy jak gdzieś wysyłam swoje fotki.Ja sobie pomyślałam teraz o niektórych przeprowadzanych rozmowach i wysyłanych fotkach... I jakby miało się okazać, że to np. sąsiad albo ktoś znajomy z pracy... Aż mi się zimno zrobiło i włos się zjeżył na skórze. Może pora pójść po rozsądek do głowy, a nie tak bezceremonialnie poddawać się popędowi W każdym razie, mam nadzieję, że nigdy mi się nieumyślnie taka sytuacja nie przytrafiła.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Przypadkowe kontakty a choroby | Seks | 12 | ||
W | Łapu capu, czyli "przypadkowe" ;) dotykanie kobiet w miejscach publicznych | Seks | 31 | |
J | Pisanie | Ogłoszenia | 0 | |
H | Sex wymiana zdjec/pisanie/kamerka | Masturbacja | 0 | |
K | Pisanie o żonie | Ogłoszenia | 4 |