Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Dlatego staram się niby ukrywać jakieś charakterystyczne rzeczy np. na ciele, ale jak ktoś ma pamięć do szczegółów to kto wie.
O, to są tutaj jacyś bardzo przystojni faceci?
I jesteś pewna, że to jednak nie on?
Dlatego staram się niby ukrywać jakieś charakterystyczne rzeczy np. na ciele, ale jak ktoś ma pamięć do szczegółów to kto wie.
Prawda jest taka, że nigdy nie wiesz po jakim szczególe może nas ktoś rozpoznać. Ryzyko jest spore, też zawsze mam to z tyłu głowy jak gdzieś wysyłam swoje fotki.
Dziś na szkoleniu IT miałam spotkanie z bardzo przystojnym facetem i do złudzenia przypominał mi kogoś z forum. Aż mi się gorąco zrobiło przez chwilę
Jak chodziłam do gimnazjum to były czasy GG i się z koleżankami pisało ze starszymi kolegami, którzy nam się podobali. Oczywiście podszywałyśmy się pod jakąś nieistniejącą osobę. To nie było za mądre no ale człowiek był młody i głupoty w głowie. Ale tak żebym miała z kimś pisać, kogo znam ale celowo udawać inną tożsamość to nie i chyba to głupie. Jak chce z kimś pogadać to po prostu to robię
Jak chodziłam do gimnazjum to były czasy GG i się z koleżankami pisało ze starszymi kolegami, którzy nam się podobali. Oczywiście podszywałyśmy się pod jakąś nieistniejącą osobę. To nie było za mądre no ale człowiek był młody i głupoty w głowie. Ale tak żebym miała z kimś pisać, kogo znam ale celowo udawać inną tożsamość to nie i chyba to głupie. Jak chce z kimś pogadać to po prostu to robię
Raz tak miałem za czasów starej czaterii i pokojow z kamerkami, szaleliśmy tam z jedną koleżanka i ona pokazala twarz, teraz na 99% wydaje mi się że to moja koleżanka z pracy. Może już mnie fantazja ponosi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.