• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Przeszłość prostytutki, przeszłość pana do towarzystwa

Mężczyzna

Randomowynick123

Podrywacz
Jak pisałem - znam te środowisko z lepszej strony, zadbane (często nawet bardzo) kobiety, czyste, potrafiące się wysłowić. Jak idę do divy to chyba nawet większość czasu spędzam na gadce, mniej na seksie :)
W tych czasach sponsoring, prostytucja, czy ogólnie seks za kasę jest tak powszechny, że pewnie każdy z nas zna taką dziewczynę, która choć raz w życiu uprawiała seks za kasę/prezent. I pewnie nikt z nas nigdy by nie zgadł, że ta osoba tak robi :)

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
W tych czasach sponsoring, prostytucja, czy ogólnie seks za kasę jest tak powszechny, że pewnie każdy z nas zna taką dziewczynę, która choć raz w życiu uprawiała seks za kasę/prezent. I pewnie nikt z nas nigdy by nie zgadł, że ta osoba tak robi :)
Jeszcze dorzuciłbym do tego grona panny sprzedające filmiki i takie tam w necie. Fizycznie do niczego nie doszło, ale prostytucja jakaś to jednak jest.

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Jak pisałem - znam te środowisko z lepszej strony, zadbane (często nawet bardzo) kobiety, czyste, potrafiące się wysłowić. Jak idę do divy to chyba nawet większość czasu spędzam na gadce, mniej na seksie.
Dla mężczyzn w średnim wieku, dla mężczyzn żonatych wizyta u prostytutki stała się podobnież tym, czym psychoterapia dla dziewcząt.
Ja mam dla wszystkich alternatywę - sportem się zająć, sportem.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Sport też jest :) Do div chodzę nie po seks czy pogaduchy, oczywiście tak spędzam z nimi czas. Seksu mam aż nadmiar w życiu prywatnym, w zasadzie bez tematów tabu. Dlaczego więc korzystam z usług tych dziewczyn? Bo uwielbiam ten dreszczyk emocji, wybieranie, czytanie recenzji, próby umówienia (często nieudane, bo panny zajęte - a to dodatkowo podsyca ciekawość).

Kobieta

DamaPik

Podrywacz
Skądś ten pęd za adrenaliną się wziął. Oraz brak hamulców przed sprowadzaniem własnej intymności do wymiaru transakcyjnego. Handlowanie własną intymnością to nie zajęcie jak każde inne.
Zawsze byłam ciekawa tej branży. Byłam dla mężczyzn odskocznią od rutyny w ich związkach. W większości moi klienci byli żonaci, ale single także się ze mną chętnie umawiali. Spotykałam mnóstwo mężczyzn, od budowlańców do prezesów firm.

Mężczyzna

Monsz

Podrywacz
Przepraszam założyciela wątku za zboczenie z głównego kierunku...
A czy uważacie, że te usługi powinny być zalegalizowane?

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Mi też w tej zabawie podoba się pewna doza zaskoczenia. Patrzysz na zdjęcia - kobieta petarda. Idziesz do niej i... pieniądze wyrzucone w błoto. Słaby seks, słaba gadka...
A innym razem zdjęcia niewiele mówią, otwiera dziewczyna, która zupełnie nie jest w moim typie. I okazuje się, że to demon seksu i świetna rozmówczyni. Do dziś wspominam pannę, która otworzyła mi w podkoszulku, szortach i... glanach. Pierwsza myśl - uciekać. Ale druga - kurczę, jest inna niż poprzednie, ryzyk fizyk. I okazała się, że świetnie wyczuwała czego chcę i "dotykała" miejsc, które uwielbiam jak są dotykane. Godzina minęła szaleńczo. Minęło ładnych parę lat i innych div, ale ją wspominam do dziś.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
byłam ciekawa tej branży
A nie myślałaś o tym w kontekście (braku) szacunku do siebie? Że prostytucja to zniżenie się do poziomu, do którego większość osób nie chciałaby się zniżać? I że przy okazji to wejście w świat dość mocno powiązany z przestępczością, przemocą, handlem ludźmi, bardzo silnymi nadużyciami i wykorzystywaniem oraz ryzykiem - zarówno fizycznym, jak i psychicznym?

Zresztą, na podobnej zasadzie kluby go-go i kluby ze striptizem też są mocno powiązane ze złodziejstwem i na ogół są prowadzone przez mafie, a w każdym razie przez szemranych pseudoprzedsiębiorców niewahających się przed łupieniem klientów, np. odurzanych przez pracownice dosypujące czegoś do napojów i potem okradanych z całej kasy, jaką mają przy sobie. Ale to tak na marginesie.
Wiem, że nieuczciwość, wyzyskiwanie pracowników i pracownic, mobbing, oszustwa i inne formy patologii dotyczą bardzo wielu różnych branż, jednak w branży seksualnej oraz specyficznych odmian rozrywkowej (jak wspomniane kluby go-go i kluby ze striptizem) jest to szczególnie mocno widoczne. Przy czym w jednych przypadkach częściej ofiarami są pracownice, a w innych klienci.

W sumie to już prędzej zrozumiałbym kobietę pracującą jako domina lub erotyczna masażystka albo "onlyfansiara" (albo modelka erotyczna). Czyli zajmującą się czymś z pogranicza prostytucji, a nie prostytucją w ścisłym sensie. Wprawdzie zdaniem niektórych takie kobiety są też po prostu prostytutkami, tyle że mają inny zakres świadczonych usług, jednak polemizowałbym z tym. W sumie, ciekaw jestem, czy ktoś kiedyś sprawdzał, czy wpływ takich zajęć (dominacja komercyjna i masaże erotyczne) na psychikę tych kobiet jest inny, czy zbliżony do wpływu prostytucji w ścisłym znaczeniu.
W sensie że uregulowane prawnie i rejestrowane w CEIDG, i że prostytutki powinny płacić podatki, mieć obowiązkowe cykliczne badania itd.?
Osobiście mam mieszane uczucia odnośnie tego pomysłu.

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Przepraszam założyciela wątku za zboczenie z głównego kierunku...
Tak, ale przedtem powinna być przywrócona wolność handlu w niedzielę, w święta państwowe i usunięte patologie systemu. Konieczne jest zrównanie wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn oraz podwyższenie go do 67 r. życia likwidacja przywilejów emerytalnych, prywatyzacja śląskich kopalń.

Kobieta

DamaPik

Podrywacz
A nie myślałaś o tym w kontekście (braku) szacunku do siebie? Że prostytucja to zniżenie się do poziomu, do którego większość osób nie chciałaby się zniżać? I że przy okazji to wejście w świat dość mocno powiązany z przestępczością, przemocą, handlem ludźmi, bardzo silnymi nadużyciami i wykorzystywaniem oraz ryzykiem - zarówno fizycznym, jak i psychicznym?

Zresztą, na podobnej zasadzie kluby go-go i kluby ze striptizem też są mocno powiązane ze złodziejstwem i na ogół są prowadzone przez mafie, a w każdym razie przez szemranych pseudoprzedsiębiorców niewahających się przed łupieniem klientów, np. odurzanych przez pracownice dosypujące czegoś do napojów i potem okradanych z całej kasy, jaką mają przy sobie. Ale to tak na marginesie.
Wiem, że nieuczciwość, wyzyskiwanie pracowników i pracownic, mobbing, oszustwa i inne formy patologii dotyczą bardzo wielu różnych branż, jednak w branży seksualnej oraz specyficznych odmian rozrywkowej (jak wspomniane kluby go-go i kluby ze striptizem) jest to szczególnie mocno widoczne. Przy czym w jednych przypadkach częściej ofiarami są pracownice, a w innych klienci.

W sumie to już prędzej zrozumiałbym kobietę pracującą jako domina lub erotyczna masażystka albo "onlyfansiara" (albo modelka erotyczna). Czyli zajmującą się czymś z pogranicza prostytucji, a nie prostytucją w ścisłym sensie. Wprawdzie zdaniem niektórych takie kobiety są też po prostu prostytutkami, tyle że mają inny zakres świadczonych usług, jednak polemizowałbym z tym. W sumie, ciekaw jestem, czy ktoś kiedyś sprawdzał, czy wpływ takich zajęć (dominacja komercyjna i masaże erotyczne) na psychikę tych kobiet jest inny, czy zbliżony do wpływu prostytucji w ścisłym znaczeniu.

W sensie że uregulowane prawnie i rejestrowane w CEIDG, i że prostytutki powinny płacić podatki, mieć obowiązkowe cykliczne badania itd.?
Osobiście mam mieszane uczucia odnośnie tego pomysłu.Spotykałam się tylko i wyłącznie na własny rachunek i w hotelach.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Tak, ale przedtem powinna być przywrócona wolność handlu w niedzielę, w święta państwowe i usunięte patologie systemu. Konieczne jest zrównanie wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn oraz podwyższenie go do 67 r. życia likwidacja przywilejów emerytalnych, prywatyzacja śląskich kopalń.
tyle-to-nie-nie-no.png

Kobieta

Magia2000

Seks Praktykant
Mój syn nic nie wie i nigdy się nie dowie.
Z czasem zacznie łączyć kropki, podejrzewać. Może trafi na wątek na garsonierze, może ktoś "życzliwy" mu powie.
Życzę oby tak się nie stało, ale pamiętam niedawną dyskusję kiedy się żaliłaś, że go krzywdzisz, zbite szklanki w złości, krzyk.... alkoholizm... to wszystko nie jest tak różowe jak się wydaje... do tej branży trafiają ludzie z problemami, albo kończą z problemami, głównie psychicznymi.

Wracając do tematu wątku:
To nie jest praca z której wychodzisz jak z biura, wracasz do domu a praca zostaje w pracy, ona zostaje w Tobie na zawsze :(
Na pewno związek z była prostytutką wymaga poukładania sobie wszystkiego w głowie, tak by nie wracać do przeszłości, by nie wypominać, by w kłótni nie rzucić słowem... czy są faceci wiążący się z takimi kobietami? Oczywiście, że są, np. @Tadeusz1965 :)

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Z czasem zacznie łączyć kropki, podejrzewać. Może trafi na wątek na garsonierze, może ktoś "życzliwy" mu powie.
Życzę oby tak się nie stało, ale pamiętam niedawną dyskusję kiedy się żaliłaś, że go krzywdzisz, zbite szklanki w złości, krzyk.... alkoholizm... to wszystko nie jest tak różowe jak się wydaje... do tej branży trafiają ludzie z problemami, albo kończą z problemami, głównie psychicznymi.
Większość dziewczyn,rozsądnych dziewczyn,nie pracuje w miejscu swojego zamieszkania :)

Mężczyzna

Randomowynick123

Podrywacz
@DamaPik tak trochę pociągnę temat... A nie myślałaś o trochę innej opcji, np. sponsoring? Wiem, że to głównie dotyczy młodych dziewczyn, ale starsze kobiety też czasem szukają. Pewnie lepsza opcja niż powrót na stare śmieci.