• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Przeszłość prostytutki, przeszłość pana do towarzystwa

Mężczyzna

fanatyk_posladkow1007

Nowicjusz
Chyba duża część ludzi ma za sobą okres w życiu o którym chciałbym zapomnieć. Też zależy czym ta osoba się wtedy kierowała.

Jednak mnie jakoś kręci posiadanie koleżanki/przyjaciółki ( nie mylić z partnerką ;p) która jest aktualna prostytutka.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Ja o taki związek się otarłem jakieś 12 lat temu.
Spotkałem się z prostytutką, oczywiście za pieniądze. Spodobała mi się, była wyuzdana w naturalny sposób. Po kilku razach jak mnie namawiała na kolejny raz chciałem się wykręcić brakiem kasy, ale zbyła mnie "a kto cię pyta o kasę...". I zaczęliśmy się spotykać bezinteresownie, czasem na mieście, ostentacyjnie. Przez krótki moment przemknęło mi przez głowę zainteresować się nią w szerszym zakresie, ale zrobiłem bilans zysków i strat, ewentualnych problemów, oraz ryzyka, że ona gra aby "złowić" dobrze ustawionego kolesia i dałem sobie siana i urwałem kontakt. Z perspektywy czasu stwierdzam, że dobrze zrobiłem.

Mężczyzna

emrronn

Seks Praktykant
To pewnie zależy czy np jako studentka spotkała się parę razy za kasę czy robiła w agenturze/mieszkaniówce przez xx lat przyjmując dziennie xx klientów , myślę że to drugie nie pozostaje obojętne dla psychiki .Dla mnie taka przeszłość by miała znaczenie i raczej w pierwszym przypadku źle bym się czuł z tym że moja kobieta oddawała się za kasę i raczej nie wyszedłbym w związek , to z w drugim przypadku związek z emerytowana panią prostytutka w ogóle nie wchodzi w grę.

Mężczyzna

emrronn

Seks Praktykant
Dodam też że u pań pracujących w tym zawodzie latami, często występuje uzależnienie od narko/alko a to następna ZALETA do tworzenia związku...

Mężczyzna

Monsz

Podrywacz
Zawsze chciałem mieć znajomą prostytutke. Zawsze mnie one ciekawiły. Nie, żeby ją zaraz namawiać na to czy tamto, ale żeby poznać jej sposób patrzenia na świat, na facetów itp. Jak to u niej wygląda od strony prywatnego życia i co ja mógłbym dla niej zrobić.
Po spotkaniu kilku, doszedłem do wniosku, że chyba nie byłoby już tak różowo, jak mi sie wydawało na początku.

Mężczyzna

Tadeusz1965

Seks Praktykant
Zawsze chciałem mieć znajomą prostytutke. Zawsze mnie one ciekawiły. Nie, żeby ją zaraz namawiać na to czy tamto, ale żeby poznać jej sposób patrzenia na świat, na facetów itp. Jak to u niej wygląda od strony prywatnego życia i co ja mógłbym dla niej zrobić.
Po spotkaniu kilku, doszedłem do wniosku, że chyba nie byłoby już tak różowo, jak mi sie wydawało na początku.
no ja mam i powiem ze jest super

Kobieta

Magia2000

Seks Praktykant
Faceci w większości nie związaliby się z kobieta o takiej przeszłości (tak wynika z postów wyżej), natomiast sami mają często ogromny przebieg mimo, że nie dawali za pieniądze. Dla mnie przeszłość to przeszłość, gdybym dowiedziała się, że mój wybranek bzykał się za pieniądze pewnie by mnie interesowała motywacja, ale nie robiłabym z tego tragedii, no chyba, że robiłby to z mężczyznami, wtedy nie byłoby wspólnej przeszłości.

Kobieta

Magia2000

Seks Praktykant
to co było kiedyś to kiedyś, nie jestem z człowiekiem dlatego że kiedyś cos takiego a nie innego robił
Pewnie bym się zszokowała ale nic więcej
A gdyby w przeszłości był np. pedofilem, albo gwałcicielem? Nie zawsze przeszłość to przeszłość.
Wiem, rzeczy nieporównywalne, użyłam skrajności, ale gdyby to była trochę mniejsza skrajność, albo jeszcze mniejsza... gdzieś jest granica co akceptujesz a co nie i każdy człowiek tą granicę ma w innym miejscu.

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Ostatnio oglądałem ciekawy serial o prostytucji. Tak mnie wciągnęło, że postanowiłem napisać nowy wątek do dyskusji.
Ciekaw jestem jak użytkownicy zareagowaliby się, gdyby dowiedzieli się przypadkiem, że ich partner lub partnerka/osoba, którą jest zainteresowana/ w przeszłości zajmowała się dawaniem przyjemności za pieniądze...
Zdaję sobie sprawę, że to kontrowersyjny temat i przeszłość nie powinna być brana pod uwagę... a czy na pewno tak jest?
Czy można dać szansę na stworzenie czegoś ciekawego? Nie chodzi tu o żaden układ.
Znam faceta który ożenił się z byłą prostytutką. Oczywiście znając jej przeszłość. Sprawiają wrażenie szczęśliwych.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Teraz prostytucja wygląda zupełnie inaczej.
Ogólnie rzecz biorąc pewnie tak.
Jednak w inną stronę, schemat, w którym dziewczyna wychowuje się w dysfunkcyjnej rodzinie z niedostatkiem miłości i wsparcia, i w związku z tym wpada w złe towarzystwo, zaniedbuje chodzenie do szkoły, chodzi na wagary, zaczyna brać coraz to mocniejsze używki, a w końcu zaczyna świadczyć płatne usługi seksualne w celu zdobycia kasy na prochy, też jest dość dobrze znany i opisany.
Czyli choć między prostytuowaniem się a braniem prochów nie ma prostej zależności przyczynowo-skutkowej, to jednak często obie te rzeczy wynikają z tego samego czynnika, jakim jest dorastanie w dysfunkcyjnej rodzinie i brak prawdziwych uczuć i związanego z tym poczucia własnej wartości.
Oczywiście, często jest tak, że owa dysfunkcyjność rodziny nie jest taka widoczna na zewnątrz - na zewnątrz może wydawać się, że wszystko jest w porządku, jednak wewnątrz... no właśnie.

Nadal jest chyba tak, że mało która prostytutka jest całkiem samowystarczalna, pracuje całkowicie na własny rachunek i nie korzysta ani z kuplera, ani z żadnej ochrony, tylko przyjmuje klientów we własnym mieszkaniu. Zatem sutenerstwo i kuplerstwo nadal mają się znakomicie.
A gdyby w przeszłości był np. pedofilem, albo gwałcicielem?
Pedofil to osobnik odczuwający pociąg seksualny do dzieci, a popęd trudno jest ot tak wyłączyć. Parafilie można leczyć, choć nie wiem, jak to się ma odnośnie pedofilii.
Ostatnio coraz częściej myślę o powrocie.
Aż mi się przypomniał ten tekst na ten temat:
Że spytam: pochodzisz z dysfunkcyjnej rodziny?
Co sprawiło, że w ogóle w to weszłaś?

Kobieta

DamaPik

Podrywacz
Ogólnie rzecz biorąc pewnie tak.
Jednak w inną stronę, schemat, w którym dziewczyna wychowuje się w dysfunkcyjnej rodzinie z niedostatkiem miłości i wsparcia, i w związku z tym wpada w złe towarzystwo, zaniedbuje chodzenie do szkoły, chodzi na wagary, zaczyna brać coraz to mocniejsze używki, a w końcu zaczyna świadczyć płatne usługi seksualne w celu zdobycia kasy na prochy, też jest dość dobrze znany i opisany.
Czyli choć między prostytuowaniem się a braniem prochów nie ma prostej zależności przyczynowo-skutkowej, to jednak często obie te rzeczy wynikają z tego samego czynnika, jakim jest dorastanie w dysfunkcyjnej rodzinie i brak prawdziwych uczuć i związanego z tym poczucia własnej wartości.
Oczywiście, często jest tak, że owa dysfunkcyjność rodziny nie jest taka widoczna na zewnątrz - na zewnątrz może wydawać się, że wszystko jest w porządku, jednak wewnątrz... no właśnie.

Nadal jest chyba tak, że mało która prostytutka jest całkiem samowystarczalna, pracuje całkowicie na własny rachunek i nie korzysta ani z kuplera, ani z żadnej ochrony, tylko przyjmuje klientów we własnym mieszkaniu. Zatem sutenerstwo i kuplerstwo nadal mają się znakomicie.

Pedofil to osobnik odczuwający pociąg seksualny do dzieci, a popęd trudno jest ot tak wyłączyć. Parafilie można leczyć, choć nie wiem, jak to się ma odnośnie pedofilii.

Aż mi się przypomniał ten tekst na ten temat:
Że spytam: pochodzisz z dysfunkcyjnej rodziny?
Co sprawiło, że w ogóle w to weszłaś?
Pochodzę z tzw dobrego domu. Nigdy nie miałam dobrych relacji z matką i myślę też, że to nie miało wpływu. Dlaczego w to weszłam? Długi, problemy finansowe. To była dobra i łatwa kasa. I mnóstwo adrenaliny.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Jak pisałem - znam te środowisko z lepszej strony, zadbane (często nawet bardzo) kobiety, czyste, potrafiące się wysłowić. Jak idę do divy to chyba nawet większość czasu spędzam na gadce, mniej na seksie :)

"Gorszej" części tego rodzaju usług nie znam, omijam. Ale myślę, że w dzisiejszym świecie, w cywilizowanym kraju panny, które ćpają, chleją itd. to raczej margines. Który zresztą albo odpadnie z biznesu z racji braku klienteli albo będzie miała za klientów meneli, ćpunów i brudasów.