• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przebieranki

Kobieta

Aneta cuckold

Biegły Uwodziciel
Witam 🙂
Przebieranki czy was to kręci?
Jeśli tak to w co się przebieracie?
Damska bielizna? Strój pielęgniarki? Uniformy wojskowe lub policyjne?
Coś innego?
Osobiście zetknęłam się z wieloma osobami lubiącymi przebierać się lub gdy ja to robiłam 🙂
Najciekawsze u mnie to suknia ślubna 🙂 (oczywiście z elementami erotycznymi).
A wasze doświadczenia, fantazje i plany?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Osobiście się nie przebierałem, póki co. I z własnej inicjatywy oraz sam dla siebie raczej bym się nie przebrał.
Za to gdyby podczas erotycznej zabawy kobieta chciała zobaczyć mnie w damskiej bieliźnie czy ogólnie w damskich ciuchach, to nie miałbym oporów przed przebraniem się. Paradowanie w damskich ciuchach przed kobietą mogłoby być częścią zabawy w dominację i uległość, i nie miałbym nic przeciwko temu.
Natomiast jeśli chodzi o przebieranie się przez kobietę, to IMHO kobieta w stroju pielęgniarki (lub lekarki) wygląda bardzo seksownie. Tak samo kobieta w stroju stewardessy. Tak że ogólnie jestem jak najbardziej otwarty na takie zabawy.

Kobieta

Nefer

Podrywacz
Przebieranki czy was to kręci?
Jeśli tak to w co się przebieracie?
Kręci nie kręci, podniet i urozmaiceń szukać trzeba :D
A pewnie... kila peruk mam od rudych, poprzez czarne do blond loków...
Uniform sprzątaczki też się znajdzie.
Strój dziwki.. kajdanki.. itd..
Uwielbiam minę męża gdy widzi mnie pierwszy raz w jakimś przebraniu.
Widok jego miny wart miliona dolarów :love: Od razu się chce....

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Strój dziwki..
A jak wygląda taki strój? Czym się wyróżnia?
Bo o ile orientuję się, jak wygląda strój dominy (który zresztą IMHO wygląda bardzo podniecająco na kobiecie, zwłaszcza z ostrym makijażem i czerwonymi paznokciami), o tyle strój dziwki to nie wiem, czym się charakteryzuje.
Co sądzisz o stroju dominy?

Kobieta

Nefer

Podrywacz
,,Strój dziwki"? - to ubiór wyzywający, podniecający, podobający się Panom - a dokładnie jaki, to już wedle upodobań.
Strój dominy czy inna kusa przeźroczysta sukieneczka, koszulka fru-fru, samonośne pończoszki a może seksowna bielizna - co kto lubi.
W moim przypadku strój dziwki to czarny gorset, czarne stringi i pończoszki podpięte do gorsetu.😒
Paznokcie może i tak ale broń Boże mocny makijaż... bo w łóżku śmiesznie kobieta wygląda z rozmazanym makijażem, a trudno sobie odmówić zamykania mocno oczu podczas ochów i achów..... 🤥

Mężczyzna

Patrys97

Nowicjusz
Ja jestem fanem rajstop, pończoch i stringów. Strasznie mnie kręci chodzenie przy dziewczynie będąc ubranym właśnie w stringi, cienkie pończochy i koszule/dresową sukienkę. Bycie branym od tylu przez dziewczynę straponem, będąc właśnie tak ubranym to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy dla mnie.

Mężczyzna

miśki30

Nowicjusz
Jedną z moich fantazji przyjęcie stada facetów w sukience, pończochach i szpilkach, ze szminką na ustach i zrobionym makijażem - w takim stroju wszystkich ich zaspokoić oralnie z finałem w buzi i połykiem :) Taka perwersyjna fantazja biseksualna :)

Kobieta

Aneta cuckold

Biegły Uwodziciel
Nigdy bym nie powiązała "gwiezdnych wojen" z erotyką 🙂
Dzisiaj widziałam kilka kostiumów z tego serialu które zostały poddane obróbce i wyszło 🤔..... no cóż 🤔 coś czego jeszcze nie widziałam, osoba która mi to pokazała musi widocznie na równi fascynować się erotyką jak i tym serialem.
Nie twierdzę że mi się to podobało jednak jest napewno ciekawe.

Mortimer

Erotoman
Mnie kręci strój pielęgniarki, uczennicy, pokojówki, zakonnicy. Zdarzyło się :)
Lubię też okulary nerdy, warkoczyki, kitki itp.

Mężczyzna

Jaxa

Podrywacz
Bardzo lubię przebrania silnie akcentowane erotycznie. Każde, byle wyzywające, nawet wulgarne.
O dziwo sam kilka razy na prośbę też wskoczyłem w temat i przebrałem się, wrażenie 100% ale o dziwo samego mnie nastroiło podniecająco, zwłaszcza jako żołnierz i drwal.

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
Bywa że się przebieram,pokojówka,suknia ślubna,mundur policjantki do tego kajdanki pałka,a największa frajda dla panów uczennica,obowiązkowo okularki,mini w kratkę i biała bluzka....zapomniałam dodać,białe długie skarpetki albo pończochy

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Raven711

Nowicjusz
Mnie zawsze kręci jak partnerka przebiera się za sexowną sekretarkę. Biała, rozpinana bluzka, czarna obcisła spódnica mini, do tego pończochy samonośne i szpilki. Widok bezcenny, zwłaszcza jak usiądzie i założy nogę na nogę. Wystająca koronka pończoch szybko pobudza mojego do działania.

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
Zależy dla których - mnie najbardziej kręci strój lekarki/pielęgniarki.
Choć strój stewardessy też jest hot.
Uczennica - zależy od typu urody. Najbardziej pasuje kobietom o azjatyckich rysach twarzy. ;)
A soccer mom? ;-) Miałam tu na myśli te amerykańskie :)

Ostatnia edycja: