Lepiej klapsy na nich siadają, wypięte znacznie fajniej wyglądają, są miększe i przyjemniejszw w dotyku, podczas ostrego rżnięcia fajniej się poruszają i ten odgłos obijania się o mnie. itd. Itp. Krągłości są najfajniejsze Ps. Witaj Edytko Dawno Cię tutaj nie było.
Lepiej klapsy na nich siadają, wypięte znacznie fajniej wyglądają, są miększe i przyjemniejszw w dotyku, podczas ostrego rżnięcia fajniej się poruszają i ten odgłos obijania się o mnie. itd. Itp. Krągłości są najfajniejsze Ps. Witaj Edytko Dawno Cię tutaj nie było.
Bywa że się przebieram,pokojówka,suknia ślubna,mundur policjantki do tego kajdanki pałka,a największa frajda dla panów uczennica,obowiązkowo okularki,mini w kratkę i biała bluzka....zapomniałam dodać,białe długie skarpetki albo pończochy
Witam
Przebieranki czy was to kręci?
Jeśli tak to w co się przebieracie?
Damska bielizna? Strój pielęgniarki? Uniformy wojskowe lub policyjne?
Coś innego?
Osobiście zetknęłam się z wieloma osobami lubiącymi przebierać się lub gdy ja to robiłam
Najciekawsze u mnie to suknia ślubna (oczywiście z elementami erotycznymi).
A wasze doświadczenia, fantazje i plany?
U nas na razie była tylko seksowna bielizna u mojej partnerki i okazjonalnie ja ubierałem jej biustonosz pończochy samonośne lub do pasa i majtki. Potem wiadomo w jakiej roli byłem Chciałbym kiedyś cały dzień lub weekend spędzić jako kobieta, nie tylko podczas seksu.
Niedawno zacząłem przygodę z wymianą pikantnych fotek, filmików i niemiałbym problemu żeby wysłać zdjęcia czy filmik w czerwonych, koronkowych damskich stringach gdyby kobieta miała fantazję takie coś zobaczyć. Lubię spełniać fantazje i życzenia jeśli wiem, że kobietę to podnieca. Czy na żywo bym się odważył... pewnie tak, jeśli partnerka by zaproponowała. Sam z siebie pewnie nie, bałbym się, że się ośmieszę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.