• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przebieranki

Mężczyzna

Jebaniutki

Nowicjusz
Jaką obsługę masz na myśli, hmm?
Lepiej klapsy na nich siadają, wypięte znacznie fajniej wyglądają, są miększe i przyjemniejszw w dotyku, podczas ostrego rżnięcia fajniej się poruszają i ten odgłos obijania się o mnie. itd. Itp. Krągłości są najfajniejsze:) Ps. Witaj Edytko:) Dawno Cię tutaj nie było.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
Lepiej klapsy na nich siadają, wypięte znacznie fajniej wyglądają, są miększe i przyjemniejszw w dotyku, podczas ostrego rżnięcia fajniej się poruszają i ten odgłos obijania się o mnie. itd. Itp. Krągłości są najfajniejsze:) Ps. Witaj Edytko:) Dawno Cię tutaj nie było.
Mm fajnie piszesz na temat obsługi ;-) Witaj :) Zaglądam gdy mam troszkę wolnego.

Mężczyzna

pierro8

Cichy Podglądacz
Bywa że się przebieram,pokojówka,suknia ślubna,mundur policjantki do tego kajdanki pałka,a największa frajda dla panów uczennica,obowiązkowo okularki,mini w kratkę i biała bluzka....zapomniałam dodać,białe długie skarpetki albo pończochy
Policjantka w wysokich latexosowych kozakach z prawdziwymi kajdankami wow

Mężczyzna

pierro8

Cichy Podglądacz
Witam 🙂
Przebieranki czy was to kręci?
Jeśli tak to w co się przebieracie?
Damska bielizna? Strój pielęgniarki? Uniformy wojskowe lub policyjne?
Coś innego?
Osobiście zetknęłam się z wieloma osobami lubiącymi przebierać się lub gdy ja to robiłam 🙂
Najciekawsze u mnie to suknia ślubna 🙂 (oczywiście z elementami erotycznymi).
A wasze doświadczenia, fantazje i plany?
Policjantka z prawdziwymi kajdankami, dałbym zrobić ze sobą wszystko

Mężczyzna

Fermiol

Cichy Podglądacz
U nas na razie była tylko seksowna bielizna u mojej partnerki i okazjonalnie ja ubierałem jej biustonosz pończochy samonośne lub do pasa i majtki. Potem wiadomo w jakiej roli byłem :D Chciałbym kiedyś cały dzień lub weekend spędzić jako kobieta, nie tylko podczas seksu.

Mężczyzna

jereq

Nowicjusz
Niedawno zacząłem przygodę z wymianą pikantnych fotek, filmików i niemiałbym problemu żeby wysłać zdjęcia czy filmik w czerwonych, koronkowych damskich stringach gdyby kobieta miała fantazję takie coś zobaczyć. Lubię spełniać fantazje i życzenia jeśli wiem, że kobietę to podnieca. Czy na żywo bym się odważył... pewnie tak, jeśli partnerka by zaproponowała. Sam z siebie pewnie nie, bałbym się, że się ośmieszę.