Sprobuj z kawą, moze bedzie latwiejPróbowałem z jedzeniem, próbowalem mrozić ale ciężko się przemóc. Nie powiem że nigdy się nie zmusiłem. Kilka razy na siłę dałem radę

Sprobuj z kawą, moze bedzie latwiejPróbowałem z jedzeniem, próbowalem mrozić ale ciężko się przemóc. Nie powiem że nigdy się nie zmusiłem. Kilka razy na siłę dałem radę
najlepiej smakuje z cipkiA nie można po prostu zlizac z dłoni po wytrysku?
tak, ja też kiedyś próbowałem ale mało mi kręgosłup nie pękł.Nie wiem czy ja nie jest wygimnastykowany ale wcale nie dam rady sięgnąć ustami do penisa. Nie zegne się aż tak
Mam dokładnie tak samo. Jeśli zaś chodzi o wylizywanie spermy z cipki, to niestety ja tego nie lubię. Ten charakterystyczny ostry zapach zmieszanej spermy ze śluzem po stosunku jest dla mnie nieprzyjemny.Za dzieciaka oczywiście, że próbowałem w ramach eksperymentów i poznawania świata, który odkrywałem z pierwszymi waleniami konia. Potem parę razy zdarzyło mi się całować z partnerką bezpośrednio po spuście do jej ust. Ostatnio postanowiłem spróbować spuścić się sobie na twarz - nogi za głowę i jazda. Przyznam, że bliskość kutasa tuż przy mojej twarzy mega mnie nakręciła, byłem podniecony jak rzadko kiedy (niestety nie jestem w stanie go dotknąć ustami, ani językiem). Tym niemniej bardzo obfity wytrysk poszedł na twarz i... nie powiem, żeby to było super przyjemne. Fajnie, że zalało mnie coś ciepłego, ale smak, zapach i konsystencja nie były wcale przyjemne. Na pewno jednak to powtórzę, bo poziom podniecenia jaki osiągnąłem w trakcie był wyjątkowy.
potwierdzam, prosto z cipki najlepiej smakujez cipki po zakończeniu, wyborne połączenie smaków.
zgadzam się całkowicie.potwierdzam, prosto z cipki najlepiej smakuje
smak spermy wymieszany z soczkami jest niesamowicie podniecający i nie powtarzalnyzgadzam się całkowicie.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| G | Połykanie spermy przypadkowemu :) | Seks | 229 | |
| G | Połykanie własnej spermy - kobiety co sądzicie? | Seks | 69 | |
| P | Połykanie spermy | Porady seksualne | 543 |