• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Próbowanie/smakowanie/połykanie własnej spermy ;)

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Mrożoną chyba najłatwiej zwłaszcza, że po zamrożeniu już mniej pachnie. wal sobie i w trakcie rozmrozić w ustach. sukces gwarantowany

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Naprawdę nie trzeba jakiś nadzwyczajnych umiejętności gimnastycznych aby podczas zabawiania się z samym sobą przerzucić nogi nad głową, oprzeć je np o ścianę, wtedy kutas wisi ci nad twarzą i walić dalej. Jak dochodzisz, otworzyć szeroko usta, dość łatwo jest trafić a jak część poleci na twarz to nawet lepiej. Dodatkowa podnieta, to widok z dołu na własnego walonego kutasa i widok wytrysku. Orgazm jest zajebisty, wiem z doświadczenia. Potem podniecenie przechodzi, ale jak pójdziesz do lustra i zobaczysz spermę na swojej twarzy to podniecenie wraca, przynajmniej u mnie.

Mężczyzna

absztyfikant

Cichy Podglądacz
Za małolata, żeby nie zostać nakrytym na masturbacji po tym jak doszedłem wszystko z dłoni przechwyciłem do buzi, pobiegłem do kwiatka na oknie i wyplułem do doniczki xD

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
Nie wiem czy ja nie jest wygimnastykowany ale wcale nie dam rady sięgnąć ustami do penisa. Nie zegne się aż tak
tak, ja też kiedyś próbowałem ale mało mi kręgosłup nie pękł.
więcej nie próbowałem.
a własną spermę po masturbacji wstrzykiwałem z penisa do literatki a następnie wypijałem.
kolejnym krokiem do połykania spermy było obciąganie penisów partnerom i połykanie ich nasienia.

Marcel

Nowicjusz
Za dzieciaka oczywiście, że próbowałem w ramach eksperymentów i poznawania świata, który odkrywałem z pierwszymi waleniami konia. Potem parę razy zdarzyło mi się całować z partnerką bezpośrednio po spuście do jej ust. Ostatnio postanowiłem spróbować spuścić się sobie na twarz - nogi za głowę i jazda. Przyznam, że bliskość kutasa tuż przy mojej twarzy mega mnie nakręciła, byłem podniecony jak rzadko kiedy (niestety nie jestem w stanie go dotknąć ustami, ani językiem). Tym niemniej bardzo obfity wytrysk poszedł na twarz i... nie powiem, żeby to było super przyjemne. Fajnie, że zalało mnie coś ciepłego, ale smak, zapach i konsystencja nie były wcale przyjemne. Na pewno jednak to powtórzę, bo poziom podniecenia jaki osiągnąłem w trakcie był wyjątkowy.
Mam dokładnie tak samo. Jeśli zaś chodzi o wylizywanie spermy z cipki, to niestety ja tego nie lubię. Ten charakterystyczny ostry zapach zmieszanej spermy ze śluzem po stosunku jest dla mnie nieprzyjemny.

Mężczyzna

Krudo1745

Cichy Podglądacz
Po przeczytaniu wątku jednak muszę stwierdzić, że własna sperma nie jest taka zła 🙂 przy dobrej zabawie jest to całkiem przyjemne.

Mężczyzna

Roni55

Cichy Podglądacz
A myślałem że ja jestem taki zboczony uwielbiam spijać swoją spermę ale ostatnio strasznie się nakręciłem żeby obciągnąć innego kutaska nie jestem gejem może trochę ostatnio kręci mnie w kierunku Bi. Może ktoś chętny żeby mu obciągnąć