• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Próbowanie/smakowanie/połykanie własnej spermy ;)

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Naprawdę nie trzeba jakiś nadzwyczajnych umiejętności gimnastycznych aby podczas zabawiania się z samym sobą przerzucić nogi nad głową, oprzeć je np o ścianę, wtedy kutas wisi ci nad twarzą i walić dalej. Jak dochodzisz, otworzyć szeroko usta, dość łatwo jest trafić a jak część poleci na twarz to nawet lepiej. Dodatkowa podnieta, to widok z dołu na własnego walonego kutasa i widok wytrysku. Orgazm jest zajebisty, wiem z doświadczenia. Potem podniecenie przechodzi, ale jak pójdziesz do lustra i zobaczysz spermę na swojej twarzy to podniecenie wraca, przynajmniej u mnie.

Mężczyzna

absztyfikant

Cichy Podglądacz
Za małolata, żeby nie zostać nakrytym na masturbacji po tym jak doszedłem wszystko z dłoni przechwyciłem do buzi, pobiegłem do kwiatka na oknie i wyplułem do doniczki xD