• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Próbowanie/smakowanie/połykanie własnej spermy ;)

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
Dziś w czasie dłuższego walenia z kutasa wypłynęła sperma, nie był to prejakulat tylko gęsta, ale jeszcze nie orgazm w porę przerwałem, kutas nadal stał, podniecanie nie minęło, więc po chwili dalsze walonko, sperma z ręki trafiła do ust, ekstra podniecające. Po chwili dalszego walenia wystrzał obfity ponadprzeciętnie i mega orgazm😀 W taki sposób sperma Smakowała, po orgazmie zawsze mija ochota, więc jak komuś się uda tak zrobić to polecam

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Ja właśnie jak trysnę na rękę to mnie jakoś się odechciewa spróbować. Ale jak zarzucam nogi za głowę i masturbuje się tak to wytrysk prosto w usta już jestem w stanie przyjąć. Kilka razy tak finiszowalem.

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
Dlatego najlepiej nie swoją, a czyjaś. Nie raz waliłem do buzi ale po spuście to już nie to samo i szybko zamykam buzię. Jak liże sobie kutasa to jest git. Ale jak już dochodzę to momentalnie zbieram z niego usta