• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Problematyczny Seks

Mężczyzna

Surfer1

Cichy Podglądacz
Wszyscy skupiają się na jakimś drugim, albo i trzecim dnie, a może u OP'a jest lipa z higieną i partnerkę wykręca na myśl o zabawie z bydlakiem śmierdzielem
Inna kwestia - po co było ładować się w małżeństwo z kimś z kim nie ma się kompletnie dopasowania w seksie, a jednocześnie jak sam OP wskazuje ten seks jest dla niego istotną częścią egzystowania.

Dla mnie wyjście jest jedno - szczera rozmowa z partnerką. Siadacie i otwarcie mówie o swoich potrzebach, blokadach, obawach. Po wszystkim szukacie jakiegoś kompromisu. Po wszystkim (i/lub jeżeli partnerka nie jest otwarta na tego typu rozmowe, chociaż to byłaby naprawdę duża lampka ostrzegawcza dla związku jeżeli nie potraficie rozmawiać o swoich oczekiwaniach w relacji) tak jak @D'Arc powiedziała - robisz się fizycznie bierny - czekasz na inicjatywę z jej strony. Jak zobaczysz, że po pół roku do roku tych zbliżeń nie ma, albo jest ich dalej ekstremalnie mało to chyba lepiej wtedy się rozejść i każde niech szuka swojego szczęścia takiego jakim je postrzega.
Proponuję przeczytać całość. Zaznaczam, że moja żona nie miała poza mną innego partnera seksualnego. Wszystko poznawała ode mnie. Poczynając od seksu po pieszczoty oralne. Jestem osobą schludną i czystą, a sugestia źle pachnie, czy smakuje miała na celu nieco inny wydźwięk. Ona ma wyobrażenia seksu oralnego jako coś poniżającego. Nigdy nie dopuściłem do orala, gdy warunki były nie sprzyjające, bo wiedziałem, że takie coś może ją jeszcze bardziej zrazić. Ma coś co jej wystarcza- 3pozycje i tyle.