• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Preferowany wiek partnera seksualnego.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Nie chciałbym się zamykać w jakimś przedziale wiekowym, ale lubię seks z młodymi kobietami 18-24. Jakoś chyba najbardziej mi się podoba ich energia. Ale na pewno ze starszymi też mogłoby być ciekawie.
Jeszcze mógłbyś się zdziwić jak niejedna młoda mogłaby pozazdrościć energii takiej 40+ czy nawet 50+😉

Mężczyzna

studd27

Cichy Podglądacz
Urok młodszych kobiet (18+) polega na ich dziewczęcym wdzięku i ciele. Lubią flirtować, są ciekawe, ale jednocześnie często kończy się tylko na słowach, lub zachowaniach. Jeśli facet jest doświadczony i umie poprowadzić, to pewnie satysfakcja będzie obupólna.

Natomiast starsze kobiety zwykle już znają siebie, wiedzą co lubią, wiedzą czego chcą, ale jednocześnie znają mężczyzn i lubią być adorowane. Najlepsze spontaniczne, przygody seksualne miałem właśnie nie ze "studentkami", ale właśnie kobietami po 40stce. I do tego z całą stanowczością mogę stwierdzić, że największą satysfakcję dośwadczałem właśnie z dojrzałymi kobietami.

C

col.Greg

Guest
Urok młodszych kobiet (18+) polega na ich dziewczęcym wdzięku i ciele. Lubią flirtować, są ciekawe, ale jednocześnie często kończy się tylko na słowach, lub zachowaniach. Jeśli facet jest doświadczony i umie poprowadzić, to pewnie satysfakcja będzie obupólna.

Natomiast starsze kobiety zwykle już znają siebie, wiedzą co lubią, wiedzą czego chcą, ale jednocześnie znają mężczyzn i lubią być adorowane. Najlepsze spontaniczne, przygody seksualne miałem właśnie nie ze "studentkami", ale właśnie kobietami po 40stce. I do tego z całą stanowczością mogę stwierdzić, że największą satysfakcję dośwadczałem właśnie z dojrzałymi kobietami.
Zgoda, sczególnie w części dotyczącej młodszych kobiet
:)

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Młode 20+ fajne bo w tym wieku ciało dobrze wygląda, jest jędrne itp.
Ale po 30+ dopiero kobiety najczęściej odkrywają chęć na nowe ciekawe akcje, zaczynają eksperymentować... więc wybieram ten wiek jako idealny...
Powyżej 40+ nie testowałem... w przyszłości...

Kobieta

Rhi

Seks Praktykant
Starsi ode mnie, zdecydowanie. Tak powiedzmy 35 - 45 lat. Ponad ten wiek, też się zdarzyło i było mega, ale rozmowy z takim starszym, to już totalna niesklejka, inne podejście, inna mentalność, a bez jednego nie ma drugiego. To samo z młodszymi, póki co.

Mężczyzna

Really1394

Seks Praktykant
Jak kobieta ma cos w glowie,to wiek jest na drugim planie .Jeśli potrafimy poprowadzić satyfkacjonujący dialog,który prowadzi do lóżka,to wiek ma dużo mniejsze znaczenie.Seks bez dialogu w sumie mialem raz,i bylo duzo gorzej,aniżeli po uprzednim złapaniu tych samych "fal".