Nie chciałbym się zamykać w jakimś przedziale wiekowym, ale lubię seks z młodymi kobietami 18-24. Jakoś chyba najbardziej mi się podoba ich energia. Ale na pewno ze starszymi też mogłoby być ciekawie.
Urok młodszych kobiet (18+) polega na ich dziewczęcym wdzięku i ciele. Lubią flirtować, są ciekawe, ale jednocześnie często kończy się tylko na słowach, lub zachowaniach. Jeśli facet jest doświadczony i umie poprowadzić, to pewnie satysfakcja będzie obupólna.
Natomiast starsze kobiety zwykle już znają siebie, wiedzą co lubią, wiedzą czego chcą, ale jednocześnie znają mężczyzn i lubią być adorowane. Najlepsze spontaniczne, przygody seksualne miałem właśnie nie ze "studentkami", ale właśnie kobietami po 40stce. I do tego z całą stanowczością mogę stwierdzić, że największą satysfakcję dośwadczałem właśnie z dojrzałymi kobietami.
Urok młodszych kobiet (18+) polega na ich dziewczęcym wdzięku i ciele. Lubią flirtować, są ciekawe, ale jednocześnie często kończy się tylko na słowach, lub zachowaniach. Jeśli facet jest doświadczony i umie poprowadzić, to pewnie satysfakcja będzie obupólna.
Natomiast starsze kobiety zwykle już znają siebie, wiedzą co lubią, wiedzą czego chcą, ale jednocześnie znają mężczyzn i lubią być adorowane. Najlepsze spontaniczne, przygody seksualne miałem właśnie nie ze "studentkami", ale właśnie kobietami po 40stce. I do tego z całą stanowczością mogę stwierdzić, że największą satysfakcję dośwadczałem właśnie z dojrzałymi kobietami.
Młode 20+ fajne bo w tym wieku ciało dobrze wygląda, jest jędrne itp.
Ale po 30+ dopiero kobiety najczęściej odkrywają chęć na nowe ciekawe akcje, zaczynają eksperymentować... więc wybieram ten wiek jako idealny...
Powyżej 40+ nie testowałem... w przyszłości...
Starsi ode mnie, zdecydowanie. Tak powiedzmy 35 - 45 lat. Ponad ten wiek, też się zdarzyło i było mega, ale rozmowy z takim starszym, to już totalna niesklejka, inne podejście, inna mentalność, a bez jednego nie ma drugiego. To samo z młodszymi, póki co.
Jak kobieta ma cos w glowie,to wiek jest na drugim planie .Jeśli potrafimy poprowadzić satyfkacjonujący dialog,który prowadzi do lóżka,to wiek ma dużo mniejsze znaczenie.Seks bez dialogu w sumie mialem raz,i bylo duzo gorzej,aniżeli po uprzednim złapaniu tych samych "fal".
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.