Dobra, załóżmy zatem, że jesteś w tej chwili napalony i zdesperowany i stąd takie deklaracjeU mnie masz większy podjazd niż 20stka![]()

Dobra, załóżmy zatem, że jesteś w tej chwili napalony i zdesperowany i stąd takie deklaracjeU mnie masz większy podjazd niż 20stka![]()
Nie jestem, siedzę w gorącej saunie aktualnieDobra, załóżmy zatem, że jesteś w tej chwili napalony i zdesperowany i stąd takie deklaracje![]()
To też by tłumaczyło twoje wcześniejsze zapewnienieNie jestem, siedzę w gorącej saunie aktualnie
Napisałem do Ciebie prywatna wiadomośćTo też by tłumaczyło twoje wcześniejsze zapewnienie![]()
Nic nie ma.Napisałem do Ciebie prywatna wiadomość![]()
A napisz do mnie, ja pisałemNic nie ma.
Ale masz jakiś przedział wiekowy?A ja wolę młodych. Mam 43 lata.![]()
W gorącej saunie nie należy mieć żadnych metalowych ani plastikowych przedmiotów.siedzę w gorącej saunie aktualnie
W gorącej saunie nie należy mieć żadnych metalowych ani plastikowych przedmiotów.
A dlaczego kończy się na 42? A sam ile masz lat?Mój przedział to 28-42 lata.
Niedługo będę miał 39. A dlaczego 42? Bo takie mam preferencje.A dlaczego kończy się na 42? A sam ile masz lat?
ale rocznikowo, czy co do minuty musi się zgadzać?Mój przedział to 28-42 lata.
40-60. Faceci w tym wieku mają już doświadczenie i potrafią dobrze wybzykaćJaki jest preferowany przez was wiek partnera seksualnego? Proszę o odpowiedz z podaniem swojego wieku. Ja złapałem się na tym, że podobają mi się głównie 18-24 latki. Kobiety w moim wieku lub po 30-stce mi się na ogół już nie za bardzo podobają.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Stylówa a wiek | Poza tematem | 33 | |
J | Masturbacja a wiek | Masturbacja | 3 | |
![]() |
Story z 50+(wiek) | Ogłoszenia | 10 | |
N | Szukam panią wiek +45 | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Wiek partnera | Seks | 0 |