U mnie niestety reguła jest odwrotna.przeważnie starszy to postara ci się dogodzić żebyś wyszła szczęśliwa i zadowolona
U mnie niestety reguła jest odwrotna.przeważnie starszy to postara ci się dogodzić żebyś wyszła szczęśliwa i zadowolona
A dlaczego jak jest złe doświadczenia z przeszłości miałaśU mnie niestety reguła jest odwrotna.
doświadczenie proste: starszy facet: średni seks, młodszy facet: zajebisty seks (zaznaczenie starszy/młodszy dotyczy się mojego wieku a nie wieku jako takiego)A dlaczego jak jest złe doświadczenia z przeszłości miałaś
Aga może i masz rację każdy lubi co innego jedne wolą namiętny seks a drugie na ostro i z facetami jest podobniedoświadczenie proste: starszy facet: średni seks, młodszy facet: zajebisty seks (zaznaczenie starszy/młodszy dotyczy się mojego wieku a nie wieku jako takiego)
ale ostro nie wyklucza automatycznie namiętnie, choć to inny rodzaj namietności.Aga może i masz rację każdy lubi co innego jedne wolą namiętny seks a drugie na ostro i z facetami jest podobnie
I tu masz rację zgadzam się z tobą w 100% a u ciebie jak nie narzekaszale ostro nie wyklucza automatycznie namiętnie, choć to inny rodzaj namietności.
Pamiętaj kobieta po pięćdziesiątce nie jest do zajechaniaJa mam 33 lata. Wiek i wygląd kobiety nie ma dla mnie znaczenia aby dawać sobie przyjemność, chodź nie ukrywam że bardzo miło wspominam panie 50+
po tonie wypowiedzi wnioskuję, że ty masz mózg zajechanyPamiętaj kobieta po pięćdziesiątce nie jest do zajechania
Możesz mi zdradzić tajemnice po jakim tonie to wywnioskowałaś naprawdę jestem pod wrażeniem odpisałem mu tak ze swojej autopsji bo ta moja naprawdę jest nie do zajechania tak tak bardzo chcesz się zagłębić w ten temat to napisz do prywatnej to ci opowiem sobie prawiepo tonie wypowiedzi wnioskuję, że ty masz mózg zajechany
I tak nie dotrzeMożesz mi zdradzić tajemnice po jakim tonie to wywnioskowałaś
To jesteś w sile wieku wiesz co jest dobre zresztą już na ten temat pisaliśmy a powiedz mi skąd ty jesteś województwo bo ja mazowieckieJa mam 32 i bardziej wole kobiety 40 + doswiadczenie robi swoje , maja w sobie to cos co mnie pociaga... Mlodsza fajna dupeczka nie jest gorsza , ale przekonanie mam do starszych ..
No to mamy kawałek do siebie a chciałem zorganizować ale nie wiem czy to ona wyjdzie żebyś wyruchał moją żonę ty jako młody ogier a ona dojrzała suka to by było cośLubuski
Łukasz ja już to przerabiałem już się poświęciłem tylko że ja tylko chciałem zawiozłem ją do byłego i jebaliśmy ją na kotkęNo to lipa jak widzisz. Ale jak fajna z niej dupeczka i lubi sie bzzykac po za domem z obcym facetem gdzies w pleneze, tp poswiece kilometry drogi bez problemu