• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pozycja 69 czy jest bezpieczna?

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
A w d... mam komplementy, od normalnych kobiet, fałszywe intrygantki, wszystkie jedna za drugą, tylko kur... jelenia szukają, więc od Ciebie też komplementów wcale nie chcę. A weź już idź i tak już Ci nie wierzę w nic co napiszesz, więc do widzenia.
Ale żenua... zasłużyłeś w pełni na pierwszego na tym forum ode mnie ignora, a to już jest k... osiągnięcie.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Filozofujesz, bo Ci udało ni tyle, nie znasz problemu to co się wcinasz. A nawet lepiej, że mnie taka normalna kobieta nie chcę, bo takie normalne są niedojebane same nie wiedzą czego chcą, tak jak Pani @Sailor Moon co się tu odezwała (jak by się nie odezwała to by nie dostała tego komentarza co jest dalej napisany) raz piszę że się jej podobam, raz mówi, że to sarkazm i ironia i ma mnie w d..., a raz piszę żeby napisała, ale, że marudzę to nie zechciała napisać no z czym do ludzi, dlatego z pogardą patrzę na takie normalne o ile takie są na świecie i poszedłem do Pani, bo chociaż mam konkret a nie kur... nie wiadomo co.
Ona jest jakoś bardzo stara,że piszesz o Niej: Pani? Skoro boisz się,że zakończy karierę to by wiele wyjaśniało :)

Mężczyzna

ergo.

Nowicjusz
A co Ty wiesz o samotności, jak pewnie kogoś tam masz, ja nie narzekam już dłuższy czas, że samotny jestem. Filozofujesz, bo Ci udało ni tyle, nie znasz problemu to co się wcinasz. A nawet lepiej, że mnie taka normalna kobieta nie chcę, bo takie normalne są niedojebane same nie wiedzą czego chcą, tak jak Pani @Sailor Moon co się tu odezwała (jak by się nie odezwała to by nie dostała tego komentarza co jest dalej napisany) raz piszę że się jej podobam, raz mówi, że to sarkazm i ironia i ma mnie w d..., a raz piszę żeby napisała, ale, że marudzę to nie zechciała napisać no z czym do ludzi, dlatego z pogardą patrzę na takie normalne o ile takie są na świecie i poszedłem do Pani, bo chociaż mam konkret a nie kur... nie wiadomo co.
Dla ciebie normalna jest chyba tylko ta pani lekkich obyczajów, co sobie wykupiłeś bliskość na raty. Z twoich ust określenie normalnej kobiety "niedojebaną" to dla niej tylko komplement, bo to znaczy, że ma swoją godność aby omijać takiego przegrywa jak ty szerokim łukiem. Poza tym kobieta to nie jest Caritas albo Hospicjum, żeby zajmować się takimi ułomnymi chłoptasiami jak ty tylko dlatego, że ten czuję jakąś samotność i niesprawiedliwość. Idź na jakąś terapię typie, byle nie do dziwki.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Ona jest jakoś bardzo stara,że piszesz o Niej: Pani? Skoro boisz się,że zakończy karierę to by wiele wyjaśniało :)
Nie jest stara, jest ode mnie młodsza o 4 lata, ale nazywam ją Panią, bo zasługuję na dostojne nazewnictwo, skoro cała reszta społeczeństwa ją nazywa obraźliwie jak i inne osoby jej pokroju.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Dla ciebie normalna jest chyba tylko ta pani lekkich obyczajów, co sobie wykupiłeś bliskość na raty. Z twoich ust określenie normalnej kobiety "niedojebaną" to dla niej tylko komplement, bo to znaczy, że ma swoją godność aby omijać takiego przegrywa jak ty szerokim łukiem. Poza tym kobieta to nie jest Caritas albo Hospicjum, żeby zajmować się takimi ułomnymi chłoptasiami jak ty tylko dlatego, że ten czuję jakąś samotność i niesprawiedliwość. Idź na jakąś terapię typie, byle nie do dziwki.
No nienormalny jesteś? Mówiłem, że już nie chcę normalnej kobiety, a Ty jeszcze kopiesz mnie leżącego, wszystkie normalne kobiety ode mnie won!!!!!

Mężczyzna

czuly_kochanek

Podrywacz
[...] A nawet lepiej, że mnie taka normalna kobieta nie chcę, bo takie normalne są niedojebane same nie wiedzą czego chcą, tak jak Pani @Sailor Moon co się tu odezwała (jak by się nie odezwała to by nie dostała tego komentarza co jest dalej napisany) raz piszę że się jej podobam, raz mówi, że to sarkazm i ironia i ma mnie w d...,[...]
O @Sailor Moon możesz powiedzieć, że czasem zmienia zdanie, ale na pewno nie to, że jest niedojebana. Choć w przypadku Twojej wypowiedzi, obawiam się, że zwyczajnie nie wyłapałeś jej sarkazmu. Akurat jest bardzo w porządku dziewczyną, nawet mimo malutkich wad. Wiesz... o ile napisałem kilka wiadomości w których próbowałem Ci coś doradzić, tak teraz... widząc Twój pogardliwy stosunek do kobiet, nie dziwię się, że omijają Cię szerokim łukiem. Szczególnie gdy dopiero 6ta czy któraś tam kur...tyzana przyjęła Cię, a jednak nie chce mi się wierzyć by gardziły możliwością zarobienia.

A ch... z moją przyszłością, jak taki mądry jesteś to mi załatw jakąś na stałe, a nie się mądrzysz.
Nie będę Ci robił za sutenera, masz już swoją kurtyzanę. Jeśli poszukujesz poklasku w tych działaniach idź sobie na forum oceniające usługi prostytutek (jeśli takie jest). Nie po to rozwijam się i zdobywam umiejętności, by owoce własnego wysiłku zbierał ktoś kto woli narzekać zamiast ruszyć dupę i zrobić coś w swoim życiu.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

maxis

Podrywacz
1 z 6 się odezwała, bo 5 w ogóle telefonu nie odbierało. Przyznałem się do swojej winy, moich wad, a tu nadal pomiatanie mną jak śmieciem, normalnie wstyd, cały czas mnie obrażacie i mówicie mi że ze mną że jest coś nie tak, ok przyznaję to, ale wy też się przyznajcie, ale nie, bo was na to nie stać za słabi jesteście na to. Ja tylko podkreślam, że taka Pani to jedyne rozwiązanie dla samotnego przegrywa takiego jak ja, czy wy kur... nie rozumiecie tego? jeśli nie, to jesteście zerami po kolei ja takie Panie będę chwalił i szanował, bo to ciężka praca, jakby nie było uratowała mi życie przed samobójstwem sobą, ciałem, którego w normalnych warunkach dostać całe życie nie mogłem, to sobie kupiłem. Walcie się wszyscy na swe głupie ryje, wisi mi to czy moderatorzy mnie zablokują, bo i tak już nie wejdę ostatecznie i definitywnie strata czasu to forum, ni pomocy tylko wywyższanie się i widzenie u kogoś wad, i ciągłe ich podkreślanie pomimo, że się do nich przyznaję normalnie wstyd i żal to forum ogólnie nie polecam nikomu kto tu zajrzy, bo to strata czasu.

Dyrdymały i pierdoły piszecie nie pokrywające się z rzeczywistością sami tworzycie fikcje a mnie obwiniacie, że ja tworzę, to forum powinno być zlikwidowane.

Ostatnia edycja: