1 z 6 się odezwała, bo 5 w ogóle telefonu nie odbierało. Przyznałem się do swojej winy, moich wad, a tu nadal pomiatanie mną jak śmieciem, normalnie wstyd, cały czas mnie obrażacie i mówicie mi że ze mną że jest coś nie tak, ok przyznaję to, ale wy też się przyznajcie, ale nie, bo was na to nie stać za słabi jesteście na to. Ja tylko podkreślam, że taka Pani to jedyne rozwiązanie dla samotnego przegrywa takiego jak ja, czy wy kur... nie rozumiecie tego? jeśli nie, to jesteście zerami po kolei ja takie Panie będę chwalił i szanował, bo to ciężka praca, jakby nie było uratowała mi życie przed samobójstwem sobą, ciałem, którego w normalnych warunkach dostać całe życie nie mogłem, to sobie kupiłem. Walcie się wszyscy na swe głupie ryje, wisi mi to czy moderatorzy mnie zablokują, bo i tak już nie wejdę ostatecznie i definitywnie strata czasu to forum, ni pomocy tylko wywyższanie się i widzenie u kogoś wad, i ciągłe ich podkreślanie pomimo, że się do nich przyznaję normalnie wstyd i żal to forum ogólnie nie polecam nikomu kto tu zajrzy, bo to strata czasu.
Dyrdymały i pierdoły piszecie nie pokrywające się z rzeczywistością sami tworzycie fikcje a mnie obwiniacie, że ja tworzę, to forum powinno być zlikwidowane.