Jeszcze lepiej z lubrykantem smakowym, bardziej łapczywieNajlepiej siada po dobrym jaraniu. Masz gastrofazę i na to jesz i jesteś jedzonym - polecam!!! Czujesz orgazm ustami![]()
Kiedy patrzę na ten biust, to lubrykant jest zbędnyJeszcze lepiej z lubrykantem smakowym, bardziej łapczywie![]()
Ooo to już sobie to wyobrażamUlubiona pozycja do seksu oralnego. To z nas, które zbliża się do orgazmu, zaprzestaje na chwilę pieścić partnera i kontynuuje dalej po szczytowaniu.
jak obciągam to muszę w to włożyć całą siebie, uwielbiam czcić jego kutasa
Bardzo dobrze ujęte kolegoTo chyba ta pozycja, która wyjątkowo punktuje odpowiednie proporcje wzrostu między partnerami. Ja z kolei pokochałem 69 ze względu na to, że kiedy dziewczyna (raczej wyższa) dosiadając tyłkiem mojej twarzy dawała mi za każdym razem poczucie perfekcyjnego zaparkowania.
O, to też dobre. Szczególnie że przy odpowiednim tyłku „wystarczy nie przeszkadzać”To jest dobra pozycja, jak facet jest już po dwóch orgazmach. Wtedy może mi wylizać cipkę, a ja się zajmuję jego penisem żeby zmartwychwstał i był gotowy do dalszego działania
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Pozycja 69 | Seks | 2 | |
M | Najlepsza pozycja do robienia loda | Kamasutra | 3 | |
![]() |
Pozycja, nazwa. | Fetysze i perwersje | 4 | |
L | Pozycja na jeźdźca…. Pytanie do Pań | Seks | 15 | |
S | Pozycja do robienia loda w ciąży | Pieszczoty | 6 |