• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pozycja 69 - co o niej sądzicie?

Mężczyzna

Uselink

Podrywacz
Kurde, niby fajnie ale trudno się skupić gdy druga osoba liże i ssie w tym samym czasie. Żona też tak twierdzi więc opuszczamy ;)

gregnorton

Cichy Podglądacz
bardzo lubię, nawet jeśli partnerka w pewnym momencie przechodzi tylko na robienie ręką. w ogóle mi to nie przeszkadza ;) niestety moja aktualna partnerka od jakiegoś czasu nie przepada za tą formą zabawy.

Mężczyzna

Szpada

Cichy Podglądacz
Ulubiona pozycja do seksu oralnego. To z nas, które zbliża się do orgazmu, zaprzestaje na chwilę pieścić partnera i kontynuuje dalej po szczytowaniu.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Nie przepadam, już nawet pisałam o tym w bliźniaczych tematach. Muszę się skupić totalnie na tym co robię bo jak obciągam to muszę w to włożyć całą siebie, uwielbiam czcić jego kutasa. A do tego nikt i nic nie może próbować mnie rozpraszać.
Wtedy wszystko jest robione trochę na pół gwizdka.

Mężczyzna

MonsieurBaguette

Cichy Podglądacz
jak obciągam to muszę w to włożyć całą siebie, uwielbiam czcić jego kutasa

Swoją drogą to jest chyba najbardziej celne streszczenie tego, co rozumiem pod hasłem dobrego obciągania.

Z doświadczenia widzę, że ta pozycja nie jest w pierwszej kolejności preferowana przez kobiety, co z ich perspektywy rozumiem. Z naszej męskiej, nomen omen perspektywy ten widok jest wyjątkowo orgazmogenny, szczególnie dla tych którzy lubią sięgnąć językiem w mniej poprawne polityczne miejsca. I ja się do tej grupy zaliczam więc fajnie byłoby chociaż na chwilę się tak pobawić.

Mężczyzna

Szpada

Cichy Podglądacz
Jeszcze kwestia wygody podczas nie jest bez znaczenia.

Mam na myśli, że podczas 69 łatwiej znaleźć mi wygodną pozycję, która umożliwi bardzo długą zabawę i nie doprowadzi po 10 minutach do bólu karku.

Mężczyzna

MonsieurBaguette

Cichy Podglądacz
To chyba ta pozycja, która wyjątkowo punktuje odpowiednie proporcje wzrostu między partnerami. Ja z kolei pokochałem 69 ze względu na to, że kiedy dziewczyna (raczej wyższa) dosiadając tyłkiem mojej twarzy dawała mi za każdym razem poczucie perfekcyjnego zaparkowania.

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
To chyba ta pozycja, która wyjątkowo punktuje odpowiednie proporcje wzrostu między partnerami. Ja z kolei pokochałem 69 ze względu na to, że kiedy dziewczyna (raczej wyższa) dosiadając tyłkiem mojej twarzy dawała mi za każdym razem poczucie perfekcyjnego zaparkowania.
Bardzo dobrze ujęte kolego

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
To jest dobra pozycja, jak facet jest już po dwóch orgazmach. Wtedy może mi wylizać cipkę, a ja się zajmuję jego penisem żeby zmartwychwstał i był gotowy do dalszego działania