Wszystkiego trzeba spróbować
W jaki sposób?To grozi uduszeniem .
Ale wcale kobieta nie musi być na górzeZ tym 6 na 9 to jest tak:
Pozycja fajna wizualnie i miły akcencik gry wstępnej. Jednakże trudno się przy tej pozycji skupić na przyjemności. Gdy jest mi dobrze na dole, to moje płuca wymagają głębszych wdechów, ale jak złapać głębszy oddech mając coś dużego w ustach. Poza tym ciężko się dopasować wspólny rytm, jedno ,,pociągnięcie" językiem po penisie, czy wsadzanie go sobie głęboko w usta, trwają dłużej niż jedno czy dwa machnięcia języczkiem.
Wydaje mi się, że mężczyzna również w takiej pozycji ma zakłóconą swobodę oddychania. Przez nos też za bardzo nie można oddychać, bo nosy są blisko pupy.....
Więc 69... jest OK, ale bez przesady.
Ale nie zaprzeczysz, że oddychać nie było łatwo. Tym bardziej, że zwisałeś głową w dółgdzie to ja byłem na górze i wrażenia bardzo fajne.
Z tym 6 na 9 to jest tak:
Pozycja fajna wizualnie i miły akcencik gry wstępnej. Jednakże trudno się przy tej pozycji skupić na przyjemności. Gdy jest mi dobrze na dole, to moje płuca wymagają głębszych wdechów, ale jak złapać głębszy oddech mając coś dużego w ustach. Poza tym ciężko się dopasować wspólny rytm, jedno ,,pociągnięcie" językiem po penisie, czy wsadzanie go sobie głęboko w usta, trwają dłużej niż jedno czy dwa machnięcia języczkiem.
Wydaje mi się, że mężczyzna również w takiej pozycji ma zakłóconą swobodę oddychania. Przez nos też za bardzo nie można oddychać, bo nosy są blisko pupy.....
Więc 69... jest OK, ale bez przesady.
Mi było łatwo. Gorzej z niąAle nie zaprzeczysz, że oddychać nie było łatwo. Tym bardziej, że zwisałeś głową w dół
Jak wspomniałam, bez przesady z tym ,,urokiem i to z takiego bliska " Są ładniejsze widokiW tej pozycji to normalne, taki jej urok
A nogi Ci nie wiotczały?Mi było łatwo.
Udało mi się klęczec na kolanach i zgiąć głowę w dół.A nogi Ci nie wiotczały?
Bo gdy jestem na górze w tej pozycji, miękną mi całkowicie i najchętniej rozpłaszczyłabym się jak żaba....
Ale to już nie byłaby pozycja 69
A podobno kobiety mają podzielna uwagęnie mogę się skupić na robieniu lodawole osobno, jednocześnie patrząc prosto w oczy mojemu facetowi
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Pozycja do robienia loda w ciąży | Pieszczoty | 6 | |
D | Pozycja od tylu a powietrze | Seks | 4 | |
Pozycja do masturbacji | Masturbacja | 1 | ||
Pozycja 69 | Seks | 54 | ||
H | Jaka jest Twoja ulubiona pozycja (pytanie głównie do panów) | Seks | 27 |