A masz doświadczenie z lodem po imprezie/domówce lub dopiero co poznanym facetem? Pytam bardziej o taką perspetywę. Czy wtedy ostrzegająMoj chwile przd delikatnie klepie mnie w ramie.
Przewaznie biore wtedy jego penisa na maxa, zeby spuscil mi sie prosto do gardla
A robiło ci to różnicę? Czy nie?Różne bywało, czasami uprzedzają
"Przyznać się...."Są tu jeszcze dziewczyny, która są skłonne przyznać się do zrobienia loda po domówce lub imprezie?
Źle to ująłem Moim zdaniem to nic złego bardziej chciałem zachęcić do pochwalenia się wrażeniami. Źle to brzmi"Przyznać się...."
I to się szanujeJestem doświadczona i od razy wyczuwam kiedy klient będzie tryskał. Wtedy wsadzam jego penisa głeboko do gardła i połykam. Czasem pójdzie mi nosem.
Dokładnie, wypluwając psuje się ten klimat szaleństwa . A pozatym w spermie jest dużo składników odżywczychJeśli nowopoznamemu zdecyduje się obciągnąć to czemu mam wypluwać?
Sprawdzimy czy mamy dopasowane pH ?20 lat miałam podobnie.
Pamiętam bylo to ekcytujące i dające dużo adrenaliny. zdaralo sie ze potem szliśmy do łóżka
Jak jem dużo owoców, słodyczy i wale systematycznie konia nie chodujac śmietany 30% w mych jądrach to sperma zawsze słodka. Koleżanka kiedys stwierdziła, że najgorsza jest ta kilkudniowa ponoc najlepsza taka na swierzo ubitaTo jeszcze zależy kto co jadł i pił przed spotkaniem
I wydaje się Tobie, że cukier ze słodyczy wpływa na to, że sperma jest słodka?? BłądziszJak jem dużo owoców, słodyczy i wale systematycznie konia nie chodujac śmietany 30% w mych jądrach to sperma zawsze słodka. Koleżanka kiedys stwierdziła, że najgorsza jest ta kilkudniowa ponoc najlepsza taka na swierzo ubita
Po ananasie podobno smak fajnyTo jeszcze zależy kto co jadł i pił przed spotkaniem
"po ananasie słodki smak ma się" - tak brzmi ludowe powiedzenie. Raczej nie mające wiele wspólnego z rzeczywistością. Prędzej można przyjąć że litry alkoholu i tony koksu oraz fajki mają wpływ na toksyczność spermy. Bo to płyn ustrojowy. A trucizny się w nim odkładają zwykle.Po ananasie podobno smak fajny
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Próbowanie/smakowanie/połykanie własnej spermy ;) | Masturbacja | 110 | |
G | Połykanie własnej spermy - kobiety co sądzicie? | Seks | 63 | |
P | Połykanie spermy | Porady seksualne | 376 | |
B | potrawy ze spermy | Fetysze i perwersje | 5 | |
M | Smak spermy | Seks | 1 |