Zachodnio-pomorskieSkąd jesteś
Zachodnio-pomorskieSkąd jesteś
Gdzie koleżanka najbardziej lubi czuć spermę ?nie zawsze ale połykam
A jak nie połykasz to i tak wolisz final w ustach czy gdzieś indziej?nie zawsze ale połykam
Mmm aż mnie podniecił ten wpisUwielbiam spermę, więc nie ma innej opcji. Kocham doić do końca, ale uwielbiam też gdy ląduje nasienie na mojej twarzy
To gdzie twoja żona pracuje może przyjdę tam do pracyMoja żon uważa że lodzik to nie zdrada więc jak kogos lubi a w firmie ma wielu facetów to wiecie co
dokładnie tak, już kilkukrotnie tak robiłem z żoną, super przeżyciePocałunek po wytrysku w usta. Cudowne doznania!
Jako męska prostytutka musisz mieć sporo tych klientów...Jako prostytutka obciągam i połykam wszystko. Nie lubię tylko owłosionych kutasów, ale zamykam oczy i ciągnę. Czasami tak sie opije spermą, że muszę potem wszystko wywalić.
20 lat miałam podobnie.Wszystko zależy od smaku i zapachu penisa,jeśli jest ok,to nie widzę przeciwwskazań do połknięcia,nawet nowo poznanemu...jak zabawa to na całego
O tak. To prawda, zwłaszcza z tym co mam w sobie. Z zasady nikomu nie odmawiam.Jako męska prostytutka musisz mieć sporo tych klientów...
Jak się powiedziało A, to nie ma się już co zatrzymywaćJeśli nowopoznamemu zdecyduje się obciągnąć to czemu mam wypluwać?
Oo ktoś z mojego województwaZachodnio-pomorskie
Dokładnie tak jakbym chciała dać dupy przez majtkiJak się powiedziało A, to nie ma się już co zatrzymywać
Bez kitu idealnie to ujęłaśDokładnie tak jakbym chciała dać dupy przez majtki
majtki to jeszcze na bok da się uchylić bezinwazyjnie jak luźne ha ha"lizanie lizaka przez papierek", chociaż papierek z lizaka jednak trochę ciężej ściągnąć
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Próbowanie/smakowanie/połykanie własnej spermy ;) | Masturbacja | 110 | |
G | Połykanie własnej spermy - kobiety co sądzicie? | Seks | 63 | |
P | Połykanie spermy | Porady seksualne | 376 | |
B | potrawy ze spermy | Fetysze i perwersje | 5 | |
M | Smak spermy | Seks | 1 |