Czy ktoś z Panów ma doświadczenia w rozcinaniu żołędzia prącia? "penis bisection", "penis spliting".
Jak wyglądają doznania erotyczne po takim zabiegu?
Po co się to robi? Z tego co wiem w polsce zaden lekarz nie podejmie się zabiegu jeśli nie wystepuja wskazania medyczne. Swoją drogą czy po takim zabiegu w ogóle można mówić o "doznaniach erotycznych"
Dla przypomnienia lub informacji dla tych, którzy nie wiedzą: Podział ŻOŁĘDZI penisa.
Zakończeniem penisa jest ŻOŁĄDŹ, a nie żołędź. Ten akurat jest owocem dębu.
Wstyd panowie, że nie potraficie nazwać najbardziej męskiej części swojego ciała.
Dla przypomnienia lub informacji dla tych, którzy nie wiedzą: Podział ŻOŁĘDZI penisa.
Zakończeniem penisa jest ŻOŁĄDŹ, a nie żołędź. Ten akurat jest owocem dębu.
Wstyd panowie, że nie potraficie nazwać najbardziej męskiej części swojego ciała.
Jednak ciekawość to pierwszy stopień do piekła… ja już sobie siedzę wygodnie i piję kawę z Wolandem.
Nie polecam wpisywać w Google frazy „penis bisection”. Nie wiem czemu miałby służyć ten zabieg. Chore. Kolejny dowód, że faceci są zdolni ze swoimi kutasami zrobić dosłownie wszystko xd
Jedna serdeczna prośba, nie uogólniaj odpałów jednego faceta prawdopodobnie lubiącego samookaleczanie na zdanie o wszystkich mężczyznach W pozostałej części posta - zgoda.
Jednak ciekawość to pierwszy stopień do piekła… ja już sobie siedzę wygodnie i piję kawę z Wolandem.
Nie polecam wpisywać w Google frazy „penis bisection”. Nie wiem czemu miałby służyć ten zabieg. Chore. Kolejny dowód, że faceci są zdolni ze swoimi kutasami zrobić dosłownie wszystko xd
Jedna serdeczna prośba, nie uogólniaj odpałów jednego faceta prawdopodobnie lubiącego samookaleczanie na zdanie o wszystkich mężczyznach W pozostałej części posta - zgoda.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.