• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Podział żołędzia penisa

Mężczyzna

łukowianin40

Nowicjusz
Po co się to robi? Z tego co wiem w polsce zaden lekarz nie podejmie się zabiegu jeśli nie wystepuja wskazania medyczne. Swoją drogą czy po takim zabiegu w ogóle można mówić o "doznaniach erotycznych"

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Może kolega ma marzenie, by być lepszym od przeciętnego faceta z małym kutangiem. Chce mieć też małe, ale za to dwa kutangi 🤔

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Dla przypomnienia lub informacji dla tych, którzy nie wiedzą: Podział ŻOŁĘDZI penisa.
Zakończeniem penisa jest ŻOŁĄDŹ, a nie żołędź. Ten akurat jest owocem dębu.

Wstyd panowie, że nie potraficie nazwać najbardziej męskiej części swojego ciała.

Mężczyzna

Manipulator

Nowicjusz
Dla przypomnienia lub informacji dla tych, którzy nie wiedzą: Podział ŻOŁĘDZI penisa.
Zakończeniem penisa jest ŻOŁĄDŹ, a nie żołędź. Ten akurat jest owocem dębu.

Wstyd panowie, że nie potraficie nazwać najbardziej męskiej części swojego ciała.
Zazwyczaj się zwraca większą uwagę na to co się nie ma, niż na to co się ma 😉

Zawsze tak się czepiasz żołądzia?

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Jednak ciekawość to pierwszy stopień do piekła… ja już sobie siedzę wygodnie i piję kawę z Wolandem.
Nie polecam wpisywać w Google frazy „penis bisection”. Nie wiem czemu miałby służyć ten zabieg. Chore. Kolejny dowód, że faceci są zdolni ze swoimi kutasami zrobić dosłownie wszystko xd

Kobieta

Aya

Nowicjusz
Jednak ciekawość to pierwszy stopień do piekła… ja już sobie siedzę wygodnie i piję kawę z Wolandem.
Nie polecam wpisywać w Google frazy „penis bisection”. Nie wiem czemu miałby służyć ten zabieg. Chore. Kolejny dowód, że faceci są zdolni ze swoimi kutasami zrobić dosłownie wszystko xd
Przekonałaś

Mężczyzna

HunTer

Podrywacz
Zdecydowanie lepiej by było tongue bisection. Przynajmniej przydatne by było 🙂

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
Jakby mi facet to pokazał w łóżku to widzę tu kilka możliwych scenariuszy:
- wymiotuję i uciekam
- śmieję się i uciekam
- jestem w szoku i uciekam