• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

bambek1993

Cichy Podglądacz
Weź to uszanuj i nie naciskaj. Nie każdego kręcą takie klimaty a jak będziesz się upierał, to możesz rozwalić wasz związek.
Ja chcę zrobić tak że znajomy przyjdzie do mnie ona wróci z pracy i we dwoje po prostu zmusimy ja do tego. Nic się nie stanie bo jak już jej się zacznie podobać i dostanie kolejnego orgazmu to nie będzie zla

Mężczyzna

Kinky_Guy

Cichy Podglądacz
Ja chcę zrobić tak że znajomy przyjdzie do mnie ona wróci z pracy i we dwoje po prostu zmusimy ja do tego. Nic się nie stanie bo jak już jej się zacznie podobać i dostanie kolejnego orgazmu to nie będzie zla
fallen-chungus-friend-pilled.gif

Niech mi ktoś powie że to troll

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Tu nie jest planowane żadne przestępstw. To jest fantazja rozumiesz nie
To nie brzmi jak fantazja a planowanie.
O fantazjach pisze się inaczej - i w innych tematach.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Weź to uszanuj i nie naciskaj. Nie każdego kręcą takie klimaty a jak będziesz się upierał, to możesz rozwalić wasz związek.
O proszę...Pierwszy twój post od dawna kiedy napisałeś coś bardzo serio 😉
To, że powiedział, że tego chce, nie oznacza, że nie uszanuje jej zdania.