• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

Łysy 699

Cichy Podglądacz
W taki tam razie znajdź innych chetnych
Nie miałam sexu w większym gronie ale wydaję mi się że jak się trafi na fajnych ludzi to super klimat.
Z tym że dziewczyny chcą obydwa trójkąty a większość facetów jest zazdrosna o tylko jeden wchodzi w grę.Ewentualnie jak mój chłopak że żadnego by nie chciał.
W taki razie znajdź innych chętnych 👀😂

Mężczyzna

Łysy 699

Cichy Podglądacz
W rozmowach właśnie większość mówi to samo,w punkt.
No bo to tak jest prędzej zrobisz to z kim obcym z dwoma kumplami niż ze swoim facetem on jest po prostu zazdrosny i nie będzie patrzył jak zabawia się z tobą inny facet i to tak z 70 % z nas tak ma , druga sprawa może to może obawa o zdrowie

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
No bo to tak jest prędzej zrobisz to z kim obcym z dwoma kumplami niż ze swoim facetem on jest po prostu zazdrosny i nie będzie patrzył jak zabawia się z tobą inny facet i to tak z 70 % z nas tak ma , druga sprawa może to może obawa o zdrowie
Dobrze, że jestem w tych 30 procentach, że mnie to mega kręci, ...