• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

zboczuch_xxx

Cichy Podglądacz
Wszyscy roztrząsają kwestię ocierania kutasami itp. podczas DP, co jest dla mnie całkowicie naturalne podczas trojkąta, tak samo jak dotknięcia ręką sprzętu. Ale jest element którego unikam i jest zdecydowanie krępujący. Jak podczas podwójnej penetracji obaj trzymamy kobietę za pośladki i jeden drugiemu położy rękę na dłoni. Od razu odsuwam rękę jak oparzony. Też tak macie?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Wszyscy roztrząsają kwestię ocierania kutasami itp. podczas DP, co jest dla mnie całkowicie naturalne podczas trojkąta, tak samo jak dotknięcia ręką sprzętu. Ale jest element którego unikam i jest zdecydowanie krępujący. Jak podczas podwójnej penetracji obaj trzymamy kobietę za pośladki i jeden drugiemu położy rękę na dłoni. Od razu odsuwam rękę jak oparzony. Też tak macie?
Czekaj, czekaj ocieranie się kutasami z drugim facetem jest dla Ciebie normalne, ale już dotknięcie się dłońmi nie?🤔

Mężczyzna

zboczuch_xxx

Cichy Podglądacz
Czekaj, czekaj ocieranie się kutasami z drugim facetem jest dla Ciebie normalne, ale już dotknięcie się dłońmi nie?🤔
To nie kwestia czy normalne, tylko po prostu mi przeszkadza. Nie chodzi mi dotknięcie samo, tylko trzymanie rąk dłużej w trakcie seksu, coś jak na tej scenie:
5fc881bebda28.jpg

c3ed9737c32e4.jpg

Miałem tak raz i mi przeszkadzała ta dłoń na mojej haha. Co lepsze, jej mąż cały czas bawił się jej tyłkiem dotykając też mnie i to mi nie przeszkadzało😅

Kobieta

Kl447kl

Cichy Podglądacz
Hej, jeśli ktoś szuka dziewczyny do takich zabaw to zapraszam do zapoznania się :)
Mam 29 lat, wolałabym starszych ode mnie. Jeśli będzie nam się dobrze rozmawiało to chciałabym przenieść tą znajomość na inny etap ;)
Telegram kl447kl

riki35

Cichy Podglądacz
Kochaliśmy się we trójkę z naszym przyjacielem ale nie było podwójnej penetracji . Kochaliśmy się na zmianę . Jak jeden miał włożonego to drugi pieścił szyję , piersi i tak na zmianę

Mężczyzna

zboczuch_xxx

Cichy Podglądacz
Kochaliśmy się we trójkę z naszym przyjacielem ale nie było podwójnej penetracji . Kochaliśmy się na zmianę . Jak jeden miał włożonego to drugi pieścił szyję , piersi i tak na zmianę
Ominęło Was najlepsze 😉 ja sobie teraz nie wyobrażam trojkąta bez podwójnej, największe podniecenie i kulminacja doznań 😈 czemu nie spróbowaliście?