• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Zupełnie błędne założenie. W zdrowym związku który bawi się w seks grupowy, spotkanie i seks z kimś to po prostu dodatkowy bodziec, ale nie znaczy to, że zwykły seks przestaje sprawiać radość. To jest dodatkowa stymulacja, podniecenie dotykiem kogoś nowego, obcego, świadomość robienia czegoś perwersyjnego....co potem można wspominać w czasie seksu ze swoim stałym partnerem.

Mogą się zdarzyć ludzie, dla których będzie to jak narkotyk, którzy będą potrzebować coraz to mocniejszych bodźców, aby zaznać zaspokojenia, ale to już jest raczej jednostka chorobowa, a nie zdrowy związek.
To nie przepychanka na argumenty i na to, kto tu jest mądrzejszy. Pisząc o tym, co napisałem starałem się empatycznie zrozumieć powody dla których facet może nie chcieć być w stałym związku z kobietą, która uprawiała seks z 2 facetami naraz i robili DP.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Zupełnie błędne założenie. W zdrowym związku który bawi się w seks grupowy, spotkanie i seks z kimś to po prostu dodatkowy bodziec, ale nie znaczy to, że zwykły seks przestaje sprawiać radość. To jest dodatkowa stymulacja, podniecenie dotykiem kogoś nowego, obcego, świadomość robienia czegoś perwersyjnego....co potem można wspominać w czasie seksu ze swoim stałym partnerem.
Mogą się zdarzyć ludzie, dla których będzie to jak narkotyk, którzy będą potrzebować coraz to mocniejszych bodźców, aby zaznać zaspokojenia, ale to już jest raczej jednostka chorobowa, a nie zdrowy związek.
Tylko po co w ogóle w zdrowym, jak to określasz, związku, szukać tego typu zabaw grupowych?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
To tak jak ja miałam tylko 2 i 3 na 1 nigdy się nie zgodzę 🫣
A Ty jak byś zareagowała gdybyś się dowiedziała, że twój chłopak lub kandydat na chłopaka uczestniczył w takich zabawach grupowych?
Czy jest jakieś legalne doświadczenie seksualne, które skreśliłoby faceta w twoich oczach?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Czy decydując się na układ 2m kobieta świadomie wybiera małego penisa ? Raczej wątpię, chyba ,że ma jakiś fetysz małych penisów, lub jej partner ma małego penisa i robi to ,żeby jemu nie było głupio, ... Ale logicznie jak już się decydujesz na taki układ to ten dodatkowy mężczyzna jest wybierany wyłącznie wzrokowo przez kobietę, to tak z doświadczenia
Czyli jak dochodzi do pierwszego spotkania na żywo, to dla kobiety nie ma znaczenia to, co on powie i jakim jest człowiekiem? Dopuści do siebie typa, który ją denerwuje, którego nie lubi lub ją odrzuca?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Ale to też nie jest tak, że po doświadczeniach z DP wzdrygam się na myśl o seksie z jednym partnerem 😉
Ale intensywność doznań pewnie jest większa z dwoma i to o takim doświadczeniu będziesz pewnie częściej myśleć niż o zwykłym 1 na 1 😉 To takie łamanie pewnych społecznych konwenansów seksualnych, co pewnie dodatkowo podnieca. Robisz coś co wykracza poza normę. Chyba trochę tak jak seks z czarnym 😉

Kobieta

bluemalibu

Cichy Podglądacz
A Ty jak byś zareagowała gdybyś się dowiedziała, że twój chłopak lub kandydat na chłopaka uczestniczył w takich zabawach grupowych?
Czy jest jakieś legalne doświadczenie seksualne, które skreśliłoby faceta w twoich oczach?
To co było a nie jest nie liczy się w rejestr, dla mnie nie byłby to problem ☺️