• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Podczas wyjazdu w czasach studenckich siedziałam z winiarni z dwoma kolegami. Jak już trochę popiliśmy chciałam iść do pokoju. Oni mnie odprowadzili. Poszłam pod prysznic, włączyłam TV. Usłyszałam pukanie, ubrałam się poszłam otworzyć, a to byli oni z winem, też wykąpani, pachnący. Piliśmy wino na łóżku z butelki i oglądaliśmy jakieś bzdety. Jeden z nich przełączył tv na jakiś erotyk i zaczęło się komentowanie tego. Poczułam rękę na udzie, a potem pocałunek. Wiedziałam już co będzie, tak mniej więcej. Chłopaki zaczęli mnie całować i pieścić, potem oral i paluszki. Byłam zajęta całowaniem się i poczułam jak drugi już we mnie wchodzi. Ale krótko, potem znowu paluszki były w ruchu. Mi robiło się cudownie tam. W końcu kazał mi usiąść na jeźdźca tyłem i pochylić się, wtedy drugi powoli próbował też dostać się do cipki. Masował paluszkami i w końcu wszedł. Poczułam coś niesamowitego na dole, ale panowie skończyli dość szybko. Poszłam do WC i czułam jak wypływa ze mnie, wróciłam do łóżka i zasnęliśmy.
Historia tak gorąca i działająca na wyobraźnie, że aż sobie kilka razy przeczytałem :) .

I właśnie o to w życiu chodzi aby z niego korzystać. Nawet jeśli miałabyś być potem w związku, w którym takie akcje są niewyobrażalne i miałoby to pozostać Twoją słodką tajemnicą, to jest to Twoje życie, Twoje wspomnienia i nie masz o co mieć moralniaka. Miałaś taką ochotę to to zrobiłaś i zostanie to na zawsze z Tobą....a ja widzę to wspomnienia są dla Ciebie miłe :).

Ciekawi mnie tylko to że bawiliście się bez gumek. Domyślam się że przed ciążą zabezpieczałaś się w jakiś sposób, bo aż na taki flow żeby potem zgadywać czyje to, to chyba jednak byś nie poszła ;). No i nieplanowana ciąża to tylko jedno z ryzyk jakie może być przy przypadkowym seksie bez zabezpieczenia ;).