Rozumiem. Tego nie wiedziałam.Z opinią na forum tam to dopiero katastrofa raczej sporadyczne imprezy ośrodek zaniedbany.
Może Infinity. Dużo dobrego o tym miejscu słyszeliśmy. Nie wiem czy coś się zmieniło.
Rozumiem. Tego nie wiedziałam.Z opinią na forum tam to dopiero katastrofa raczej sporadyczne imprezy ośrodek zaniedbany.
Nigdy nie mów "nigdy". Wszystko się zmienia, upodobania też.Akurat mnie nie chodzi ani o jedno, ani o drugie.
Zresztą, brak luzu to bodaj ostatnia rzecz, o jaką można by mnie posądzać.
Po prostu jako heterykowi, tak bliska obecność nagiego podnieconego faceta ze stojącą pałą, przeszkadzałaby mi.
Nie miałbym nic przeciwko trójkątowi z dwiema kobietami. Czy nawet z trzema lub czterema - wtedy byłby to czworokąt lub pięciokąt.
A na przeróżne seksualne zabawy jestem naprawdę otwarty.
Jednak bez udziału drugiego faceta - to jest dla mnie nieprzekraczalna granica. Podobnie jak wszelkie skatologiczne zabawy itd.
Jakie odczucia ???Kolejne spotkanie - 6 grudnia. Mój mąż i On we mnie.
CudownieJakie odczucia ???
Oczywiście.Najlepsze sa kameralne spotkania do tego typu akcji, gdzie spokojnie można rozgrzać obie dziurki partnerki, bez pośpiechu, a wtedy gdy jest w pełni wyluzowana odczuwa najwięcej przyjemności z jednoczesnego penetrowania
Będę jako ten 3Cudownie![]()
Będę jako ten 3 dochodzący do pary, pierwszy raz. Jakieś porady. Ogólnie stresu brak fantazji mnóstwo partnerka wyzwolona na maca bez krępacji jej partner zachwycony wyborem (mnąCudownie![]()
Będę jako ten 3
Będę jako ten 3 dochodzący do pary, pierwszy raz. Jakieś porady. Ogólnie stresu brak fantazji mnóstwo partnerka wyzwolona na maca bez krępacji jej partner zachwycony wyborem (mną) Jako kobieta którą bierze dwóch facetów jakie masz oczekiwania ???p
Moje oczekiwania?Będę jako ten 3
Będę jako ten 3 dochodzący do pary, pierwszy raz. Jakieś porady. Ogólnie stresu brak fantazji mnóstwo partnerka wyzwolona na maca bez krępacji jej partner zachwycony wyborem (mną) Jako kobieta którą bierze dwóch facetów jakie masz oczekiwania ???
Oczywiście. Było drugie spotkanie. W grudniu planujemy kolejne.zazdroszczę, fajna akcja.
,,Później wynajęliśmy apartament. On przyjechał. Była też nasza przyjaciółka. To był pierwszy raz.,,
i przeżycia niezapomniane.
rozumiem też, że później jeszcze utrzymywaliście kontakt ku obopólnemu zadowoleniu.
i tak trzeba trzymać,Oczywiście. Było drugie spotkanie. W grudniu planujemy kolejne.
Robisz to z mężem??? prawda ??? A co by się stało jak by się nie zgodził ???? Albo za miesiąc powie było fajnie mi już wystarczy a Ty jak chcesz to się spotykają z kolegą ???Oczywiście. Było drugie spotkanie. W grudniu planujemy kolejne.
Jeżeli mąż powie STOP to tak będzie i wrócimy do takiej zabawy jak wcześniej. Dildo, wibrator, strapon on me... .Robisz to z mężem??? prawda ??? A co by się stało jak by się nie zgodził ???? Albo za miesiąc powie było fajnie mi już wystarczy a Ty jak chcesz to się spotykają z kolegą ???
A jak by Ci pozwolił spotykać się z tym ,,drugim" sam na sam ???Jeżeli mąż powie STOP to tak będzie i wrócimy do takiej zabawy jak wcześniej. Dildo, wibrator, strapon on me... .
Ja tak nie chcę.A jak by Ci pozwolił spotykać się z tym ,,drugim" sam na sam ???
SpokoJa tak nie chcę.
Mamy też przyjaciółkę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Podwójna penetracja | Ogłoszenia | 1 | |
G | Podwójna penetracja | Fetysze i perwersje | 13 | |
A | Podwójna penetracja | Seks | 18 | |
M | Podwójna penetracja | Seks | 44 | |
X | Kręci mnie mkm, trójkąt z parą i podwójna penetracja. Czy warto w to iść? | Porady seksualne | 44 |